To je to što me zanima!

Savjet Buriću: Prvo normala, zatim 'čeka' i na kraju jurnjava

Poklepović je jedini dosad ušao u Europsku ligu s Hajdukom, a sad pomaže Buriću. Gotovo svi igrači Hajduka večeras će biti na najvažnijem ispitu karijere
Vidi originalni članak

Sestra Blanka skače ujutro u Pekingu, a ja navečer jurim Europsku ligu. Nadam se da ćemo se veseliti na oba kraja svijeta. Ovo je najveća utakmica u mojoj karijeri, kaže Nikola Vlašić.

I nije samo njemu, gotovo svi igrači Hajduka večeras će biti na najvažnijem ispitu karijere.

- Uf, ja bih najradije da utakmica počne odmah, tko će dočekati 20 sati. Iako sam kao pomoćnik u Bayeru igrao i većih utakmica, pobijedili smo i Chelsea u skupini LP-a, za mene, za igrače i cijeli klub ovo je posebna utakmica, s posebnima nabojem. Ne može se to ni s čim usporediti - kaže trener Damir Burić.

Njemački precizni Burić ima i plan A, i plan B, i plan C, a posljednji trener koji je Hajduk uveo u Europsku ligu točno zna što treba napraviti večeras.

- Utakmicu treba započeti normalno, bez nervoze i jurnjave. Ako se postigne gol, onda je ‘čeka’, strpljivo u obranu, pa na kontre, a ako ne zabijemo gol, kreće jurnjava, svim snagama treba napasti protivnika - kaže Špaco Poklepović, s kojim se i Burić više-manje slaže. Plan je tu, “samo” ga treba provesti... 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Patrick 27.08.2015.

    A "spiralna impostacija"?

  • Poljsko Pašče 27.08.2015.

    joj ovaj stari laprdator. arsen te čeka.

  • Cana ti prebio huligana 27.08.2015.

    Kako se postigne gol? Stvaranjem prilika. Kako se stvaraju prilike' posjednom i pritiskom na protivnicku polovicu. A "pametni" Špaco kaže: " prvo polako, pa čekaš pa na kraju juriš ko blesav"!!!!!!! Nevjerojatno da je sa takvom kalkulantskom filozofijom uspio biti trener Hajduka i to čak jednom bio i prvak i a jednom izborio EL. Ocito je bio miljenik srece i loše konkurencije (Unirea).

Komentiraj...
Vidi sve komentare