To je to što me zanima!

Schaaf: Srnu smo previše puštali, zato je bio dobar

Trener Werdera razočaran je porazom u finalu Kupa Uefe, ali kaže da je znao koliko je opasan Šahtar, ali prije svih igrač utakmice Darijo Srna
Vidi originalni članak

Trener Werdera Thomas Schaaf bio je silno ljutit nakon poraza u finalu Kupa Uefe, makar je pokušao do krajnjih granica skriti takve osjećaje.
- Sve je moglo bolje završiti po nas, ali nismo bili agresivni koliko smo se dogovorili. I stalno smo suparniku nudili nešto. Dovoljno vremena da se namjesti na terenu, dovoljno prostora da nas napadne sa svih strana - počeo je priču Schaaf i nastavio:
- Diego? Naravno da bih volio da je igrao, ali nikada nismo igru Werdera bazirali na jednom nogometašu. Nitko nije morao obaviti njegovu rolu na travnjaku, već smo svi morali raditi na istom cilju.
O sucima i nekoliko dvojbenih situacija pred kraj utakmice Schaaf je rekao:
- Nisam se previše koncentrirao na to. Utakmica je gotova, nema više smisla pričati o tome.
Schaaf je potom ipak izustio:
- Silno sam razočaran, stvarno jesam. Imali smo veliku priliku, a reagirali smo loše. Sezona, ipak, još nije gotova i moramo napraviti sve da pobijedimo Bayer u finalu DFB Pokala.
Jedno od posljednjih pitanja, na konferenciji za novinare, se odnosilo na hrvatskog reprezentativca Darija Srnu. Schaafu je postavljeno pitanje je li iznenađen njegovom igrom i zašto nije na Srni igrao agresivnije jer su se kod njega rađale sve prave opasnosti Šahtara.
- Nisam iznenađen Srnom, znam koliko aktivan može biti u napadu. Ali, rekao sam i ranije, u obrambenoj fazi nismo bili dovoljno agresivni.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Captain Obvious 21.05.2009.

    hehe pa normalno da ste ga previše puštali kad čovjek trči 120 min ko torpedo. na takvom igraču možeš promjeniti trojicu i opet će ih nadtrčati

  • bosnia_80 21.05.2009.

    e sad sam baš dobre volje, sto se tiče srnine igre, Schaf je rekao isto ono što sam ja MALO RANIJE napisao u svom komentaru na jedan drugi članak na ovoj stranici:) Naravno, svakom godi kad se potvrdi njegovo mišljenje, posebno kad potvrda dolazi od nogometnog stručnjaka..

  • JAX 21.05.2009.

    nemate zasto biti tuzni jos stignete osvojit kup

Komentiraj...
Vidi sve komentare