To je to što me zanima!

Schifo je potpisao za Dinamo: Veselim se povratku u Zagreb

Jako sam sretan što su se stvari ovako završile. Već dugo traje moj kontakt s ljudima iz Dinama, odmah sam znao da se želim vratiti i lako smo se dogovorili...
Vidi originalni članak

Nakon što su već dulje vrijeme trajale kalkulacije oko povratka Gordona Schildenfelda u Dinamo, iz Maksimira su na službenoj stranici kluba objavili kako je kraj svim nagađanjima i kako je Schildenfeld potpisao za hrvatskog prvaka. 

Iz Dinama objavljuju kako će 30-godišnji Šifo u Dinamo doći na ljeto, nakon završetka aktualne natjecateljske sezone, a u modrom će klubu provesti iduće tri godine

- Jako sam sretan što su se stvari ovako završile. Već dugo traje kontakt između ljudi iz Dinama i mene, odmah sam znao da se želim vratiti i lako smo se dogovorili. Svi znamo kakav je Dinamo klub, igrao sam već u Maksimiru, ali sada sam puno iskusniji i mogu reći bolji igrač koji može još jako puno dati. Veselim se ljetu, pripremama i novim izazovima te sam siguran da skupa sa suigračima možemo navijačima donijeti puno sreće – rekao je Šifo nakon potpisa ugovora. 

'Ovo je pravo pojačanje'

O novom pojačanju oglasio se i trener Zoran Mamić

- Schildenfeld je iskusni stoper koji je svima dobro poznat i već je ranije nastupao za Dinamo. Drago mi je što ćemo ga opet od ljeta imati u modrom klubu. Svojim igrama će nam sigurno pomoći u ostvarivanju još boljih rezultata, a ponašanjem u svlačionici i van terena svakako će biti pravi primjer brojnim mladim igračima koje imamo. Rekao sam već da sam se u razgovoru s njim uvjerio kako mu ne nedostaje motiva, jedva čeka trenirati i igrati utakmice, a kada je tako onda će sigurno biti pravo pojačanje. Znamo koliko se želio vratiti u Zagreb i svi smo jako sretni što će Šifo ponovno biti dio naše modre obitelji - rekao je Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • B-2 Spirit 28.04.2015.

    Dobar potez Dinama

  • jožek2 28.04.2015.

    Scifo je veliki igrać i borac mislim da je zaslužio bolji izbor, ovdje će se samo blamirati.

  • BabaPela 28.04.2015.

    Schifo, sretno ti bilo \o/

Komentiraj...
Vidi sve komentare