To je to što me zanima!

Schild: Na Sljemenu je sve baš savršeno, jako volim tu utrku...

Pobjeda u Zagrebu sad mi je na 1. mjestu, jednostavno volim utrku na Sljemenu, jer je cijela organizacija savršena, a gledatelji stvore sjajnu atmosferu, rekla je Schild...
Vidi originalni članak

Marlies Schild dolazi u Zagreb kao aktualna Snježna kraljica Sljemena, u sjajnoj formi, s četiri uzastopne slalomske pobjede ove sezone.

- Pobjeda u Zagrebu sad mi je na prvom mjestu, jednostavno volim utrku na Sljemenu, jer je cijela organizacija savršena, a gledatelji uvijek stvore sjajnu atmosferu - izjavila je najbolja svjetska slalomašica Marlies Schild uoči dolaska na Audi FIS Ski World Cup „Vip Snow Queen Trophy“ 2012. Marlies Schild dolazi u Zagreb kao aktualna Snježna kraljica Sljemena, u sjajnoj formi, s četiri uzastopne slalomske pobjede ove sezone.

- Sljemenska staza nudi sve što je potrebno za slalom, ravne i strme dijelove, kao i prijelaze, a i vidljivost je gotovo uvijek dobra - veli Austrijanka koju posebno veseli što je sljemenski slalom i ove godine noćna utrka, jer je atmosfera noću još bolja.

Marlies Schild dolazi u Zagreb kao vodeća slalomašica Svjetskog kupa. Pobjedom u zadnjem slalomu prije Sljemena, u austrijskom Lienzu, izjednačila je rekord legendarne Švicarke Vreni Schneider u broju slalomskih pobjeda (31) u karijeri. Od ukupno 33 pobjede, Marlies Schild je tri ostvarila na Sljemenu: 2006., 2007. i 2011. godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Alen6151 02.01.2012.

    Hvala na ispravku. Obrazac za ispravak članka nalazi se ispod teksta svakog članka. Ulogirajte se i pošaljite ispravak. Hvala.

  • mazaluna 02.01.2012.

    Ma dajte to će nas koštati i koštati samo da bi glumili pred Evropom a oni to ni ne gledaju.

  • ciLa 02.01.2012.

    Pa normalno da je voli, kad mi Hrvati ne znamo štedjeti nego mi moramo pokazati sav luksuz i glamur kao da smo Dubai, o novčanim nagradama da ni ne pričam...pa kako nas onda nebi voljeli skijaši???...:):):)

Komentiraj...
Vidi sve komentare