To je to što me zanima!

Schmeichel: Real nema pravo igrati u finalu, lošija je momčad

City imao je potpunu kontrolu, ali tu se radi o onom jednom trenutku o kojem smo već pričali. A pričali smo o tome kako navijači mogu biti 12. igrač, smatra bivši golman Manchester Uniteda Peter Schmeichel
Vidi originalni članak

Legendarni danski golman Peter Schmeichel (58) komentirao je prolazak Real Madrida u finale Lige prvaka. 'Kraljevski' klub je preokretom protiv Manchester Cityja slavio s 3-1, odnosno s ukupnih 6-5 osigurao je dvoboj protiv Liverpoola u Parizu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Schmeichel je ogorčen rezultatom te smatra da je momčad Carla Ancelottija bila lošija i da nisu zaslužili prolaz u finale LP. 

- Ljudi su prošli u finale, a prvu priliku su imali u 90. minuti, kad su i zabili prvi gol. Drugi gol su zabili iz druge prilike, a treći iz penala i tek trećeg udarca u gol - rekao je Schmeichel. 

Bivši golman Manchester Uniteda smatra da su navijači imali ključnu ulogu u preokretu 'kraljevskog' kluba priredivši paklenu atmosferu na Santiago Bernabeuu. 

- Real Madrid nema pravo igrati u finalu. Očito je da su kroz dvije utakmice bili lošija momčad. Manchester City imao je potpunu kontrolu, ali tu se radi o onom jednom trenutku o kojem smo već pričali. A pričali smo o tome kako navijači mogu biti 12. igrač - kazao je Schmeichel.

Podsjetimo, City je do 90. minute držao sve pod kontrolom zahvaljujući pogotkom Mahreza u 73. minuti i rezultatu iz prve utakmice (4-3), a onda se ukazao Rodrygo koji je u sudačkoj nadoknadi zabio dva gola i osigurao Realu produžetke. 

- Ja više ništa ne razumijem o nogometu... Nikada nemojte otpisivati igrače ove momčadi. Oduvijek smo govorili, iskustvo u ovom natjecanju igra veliku ulogu, ali oni su pokazali i srce i želju. Oni su već prošli kroz ovakve scenarije, već su vidjeli sve ovo što im se dogodilo. Kod Reala niste mogli vidjeti nikakvu paniku - rekao je bivši danski golman nakon čega je izrazio žaljenje što momčad Pepa Guardiole nije nagrađena za bolju igru: 

- Igrali su jako dobro do tog gola u 90. minuti. Sve su imali pod kontrolom. Rodri je u sredini bio odličan, ali vidjelo se da nedostaje De Bruyne u posljednjih pola sata - zaključio je. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Jura67_1 11.05.2022.

    S obzirom koliko godina ima trebao bi znati kako se golovi broje.

  • ovajpodatakkasnijenecesmocimijenjati 10.05.2022.

    Jel to onaj sto ga Šuker silivao

  • Lampadina 07.05.2022.

    Zalosno da bivsi nogometas ne zna koliko traje utakmica - kakve veze ima u koliko min su postigli golove i koja je to min u utakmici, ako  6 golova protiv jedne momcadi nije nikakav dokaz onda bolje pratit tetris .

Komentiraj...
Vidi sve komentare