To je to što me zanima!

Schumacher napustio bolnicu: Rehabilitaciju nastavlja doma

Michael Schumacher napustio je bolnicu nakon 254 dana. S oporavkom će nastaviti u svojem domu u Glandu u Švicarskoj, koji je preuređen da bi imao najbolje uvjete
Vidi originalni članak

Napokon dobre vijesti o borbi Michaela Schumachera. U bolnicama je proveo ukupno 254 dana, ali sad je spreman za povratak kući. Sedmerostruki prvak u posljednjih nekoliko tjedana pokazao je dovoljno znakova napretka da mu liječnici omoguće nastavak rehabilitacije kod kuće, u Glandu. 

- Još je dug put pred njim, ali želimo zahvaliti svima u Lausannei na predanom i stručnom radu s Michaelom. I dalje vas molimo da poštujete privatnost obitelj Schumacher i da izbjegavate špekulacije o Michaelovom stanju - rekla je Sabine Kehm, menadžerica bivšeg vozača Formule 1. 

Schumacher je stradao na skijanju u francuskom Meribelu još 29. prosinca 2013. godine. Većinu vremena proveo je u bolnici u Grenobleu. U Lausanneu je stigao sredinom lipnja. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • tituš 10.09.2014.

    Najveći ikad! Sretno u daljnjem oporavku!

  • user_383511 10.09.2014.

    Da se bar oporavi da se kolko -tolko moze kretati i govoriti. mislim da bi to njegovoj obitelji bilo dovoljno! i da nemoze hodati,samo da je u glavi ok,mislim da se oni nebi zalili! sretno!

  • ST0001IM 09.09.2014.

    Najveci svih vremena uz Arytona...

Komentiraj...
Vidi sve komentare