To je to što me zanima!

Schumacher reagira na glas te je uspostavio kontakt očima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prilikom nekoliko posljednjih posjeta shvatio sam da se Michaelovo stanje popravlja, osjetio sam da je obitelj jako pozitivna, otkrio je Schumacherov prijatelj Jean Alesi
Vidi originalni članak

Stanje Michaela Schumachera u posljednje se vrijeme znatno popravilo pa je tako glasnogovornica legende Formule 1 u petak potvrdila da je Michael na trenutke svjestan te da se počinje buditi. Odmah su se pojavile i informacije o detaljima napretka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Talijanska Gazzetta dello Sport tako piše da Michael na trenutke svjesno gleda oko sebe te reagira na zvukove, a Bild je kontaktirao uglednog njemačkog neurologa Manfreda Holzgraefea koji je objasnio kako to vjerojatno izgleda u Schumacherovom slučaju.

- Liječnici komuniciraju s njim na jednostavan način što znači da im Michael odgovara pokretima rukom ili žmirkanjem očima. Smanjili su mu količinu lijekova jer inače ne bi mogao svjesno komunicirati - priča Holzgraefe.

Jean Alesi veliki je Michaelov prijatelj te je otkrio detalje njegova posjeta u bolnici u Grenobleu.

- Michael je u početku reagirao samo na bol, poput štipanja . No možda je to bila samo nesvjesna reakcija tijela - rekao je Alesi te  nastavio:

- Prilikom nekoliko posljednjih posjeta shvatio sam da se Michaelovo stanje popravlja , osjetio sam olakšanje kod njegove obitelji. To je fantastično iako je put do oporavka još jako dug - zaključio je Alesi, također bivši vozač Formule 1.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Mirta 1964 08.04.2014.

    lijepe vijesti, brz oporavak želim

  • bklf 08.04.2014.

    nevjerojatan je,svaka cast!

  • Alma13 08.04.2014.

    Superrrrrr...čuda se događaju samo treba vjerovati..želim mu sve najbolje...i puno puno snage!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare