To je to što me zanima!

Schumacher se vratio: Ma nisam se ni ostavio staze

Nakon tjedana medijskih nagađanja konačno je došla i službena potvrda iz redova Mercedes GP-a: Michael Schumacher vraća se u svijet F1
Vidi originalni članak

Takva vijest dolazi samo 11 dana uoči njegovog 41. rođendana, kojeg će slavni Nijemac proslaviti 3. siječnja sljedeće godine. Statistički najuspješnji vozač u povijesti Formule 1 i sedmerostruki svjetski prvak potpisao je jednogodišnji ugovor prema kojem će inkasirati sedam milijuna eura.
- Motivacija je velika. Nazvao me Ross Brawn (šef momčad Mercedes GP-a s kojim je Schumacher ranije surađivao u Benettonu i Ferrariju) početkom studenog i pitao me želim li se ponovo utrkivati. Ja se zapravo i nikad nisam ostavio staze i u ove tri godine koliko sam bio u mirovini povratio sam energiju koju sada imam u sebi. Nakon zafrkavanja s motorima, sada sam spreman za ozbiljne stvari - rekao je Schumacher, koji je blizu povratka bio već ove sezone, kao zamjena za Massu u Ferrariju, ali se tomu ispriječila ozljeda vrata zadobivena u motociklističkom padu. Schumacher ističe da je spomenuta ozljeda sada stvar prošlosti i da su mu liječnici dozvolili povratak.
- Prije konačnog pristanka za povratak morao sam provjeriti je li sve u redu s mojim vratom. Nije bilo sve u redu ljetos, ali otad je prošlo dosta vremena i ozljeda je imala priliku zacijeliti.
Timski kolega Schumacheru će u svenjemačkoj momčadi sljedeće sezone biti Nico Rosberg. Prva utrka u kojoj će obožavatelji ovog sjajnog vozača moći ponovo vidjeti na djelu bit će VN Bahreina, 14. ožujka 2010.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • swen 57 24.12.2009.

    schumacher = ferrari :(((( i ova djeca sto neznaju ni napisat njegovo ime bolje neg ne komentiraju nista jer to dovoljno govori koliko prate formulu 1!

  • Roci 24.12.2009.

    Zamisljam i jedva cekam prvu utrku sezone.Koja ce to gledanost bit.Sumi u Mercu,Alonso u Ferariju,Hamilton.Bit ce tu borbi zestokih.

  • bojan430 23.12.2009.

    @addy to je bila VN AUSTRIJE....mislim da je to bila zadnja trka na A1 RINGU!

Komentiraj...
Vidi sve komentare