To je to što me zanima!

Schumi deveti na treningu: 'Kako da budem optimist?'

Michael Schumacher, povratnik u Formulu 1, ne ostvaruje rezultate kakve su možda očekivali njegovi navijači. I sam već pomalo gubi zanos...
Vidi originalni članak

Iako je nedavno najavljivao da se ne predaje i da se želi boriti za titulu ove sezone, Michael Schumacher (41) vozi ispod svih očekivanja. Žali se da mu je bolid prespor. Nekadašnji sedmerostruki svjetski prvak razočarao je svoje ljubitelje, jer uglavnom na treninzima i nastupima zauzima pozicije iza šestog mjesta...
Ovog vikenda na programu je Velika Nagrada Kine, a Schumacher je na treningu bio deveti.
- Pa i nemam posebnog razloga biti optimist uoči utrke u nedjelju. Nisam imao nikakav balans na treningu, zapravo, cijelo vrijeme se u Šangaju ne osjećam dobro - rekao je pilot Mercedesa, ali je ponudio i određeni optimizam.
- Ako već ja nisam u pravoj formi moram pohvaliti cijelu momčad, kao i Rosberga, da rade dobar posao. Oni su zalog vjere u dobar uspjeh na službenoj utrci, a meni ostaje da napravim sve kako bi i ja bio na njihovoj razini - zaključio je Schumi.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • BLU_1 17.04.2010.

    navijao sam za njega kad je bio zadnji u Ferrariju,navijao sam za njega kad je bio prvi u Ferrariju,navijam i sad za njega...Pravi fanovi se poznaju i kad loše ide a ne samo kada se titule osvajaju.

  • god of war 17.04.2010.

    @FcLiverpool...reci mi zašto ne?? tad kad sam krenuo gledat F1,tad sam ima neštzo sitno godina,tako da tad nisam znao tko je najbolji niti ništa,ali mie se tad crvena boja najviše dopadala :)

  • Roci 17.04.2010.

    Sumi je prdnuo u fenjer,

Komentiraj...
Vidi sve komentare