To je to što me zanima!

Schumi tri mjeseca u komi: 'I dalje vjerujemo da će se izvući'

Borimo se za Schumija zajedno s timom liječnika kojima vjerujemo, rekla je glasnogovornica Sabine Kehm za Bild. Schumacher je već tri mjeseca u komi
Vidi originalni članak

Na današnji dan prije tri mjeseca Michael Schumacher doživio je tešku skijašku nesreću u francuskom Meribelu te se od tada bori za život. Legendarni Schumi od kraja prošle godine je u umjetno induciranoj komi, a njegova obitelj, liječnici i fanovi ne gube nadu u oporavak. 

Kao ni Schumacheroiva glasnogovornica Sabine Kehm.

- I dalje vjerujemo da će se Michael Schumacher izvući i probuditi. Borimo se za Schumija zajedno s timom liječnika kojima vjerujemo - rekla je Kehm za Bild.

Prije više od mjesec dana počeo je proces postupnog buđenja Schumachera iz kome, a bivši F1 liječnik Gary Hartstein nekoliko je puta ponovio kako su male šanse za potpuni oporavak.

- Sve je manje nade da će Schumacher izaći iz vegetativnog stanja. Što je duže u komi, veća je vjerojatnost da će, ako izađe, posljedice biti jako teške - rekao je Hartstein ustvrdivši da su napravili veliku pogrešku jer su Schumacherova odveli u pogrešnu bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • ntnk 24sata 29.03.2014.

    dajte ljudi iskljucite aparate da se vise ni obitelj ni Schumi ne pate,ako se probudi bit ce biljka a to ne zasluzuje ni on a ni njegova obitelj,ovako samo produzuju agoniju ako se do sad nije probudio onda sumnjam i da hoce ikad...nazalost ali tako je

  • zoro 5 29.03.2014.

    Schumi uz tebe smo

  • user_46331 29.03.2014.

    Izvuci se i dokaži da si i ovu utrku dobio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare