To je to što me zanima!

Schumija sam vidio prije tjedan dana, on i obitelj se i dalje bore

Jean Todt (74) godinama je bio šef Michaelu Schumacheru (51) dok je bio u Ferrariju, a danas je predsjednik Svjetske automobilističke federacije (FIA). I dalje je uz Schumachera i nada se da će ga uskoro vidjeti i svijet
Vidi originalni članak

Lewis Hamilton (35) je pobjedom u Hungaroringu nastavio put prema izjednačavanju sa sedam naslova prvaka u F1 s Michaelom Schumacherom (51). Nekad najbolji vozač svijeta danas je, bar se tako nagađa, prikovan za krevet nakon što je stradao na skijanju u prosincu 2013., a od tada obitelj njegovo zdravstveno stanje drži u tajnosti. 

JEAN TODT OTKRIO 'Viđam Schumija kad god mogu'

- Da, Lewis je sjajan vozač, talentiran, strastven i motiviran. Vozi najbolji bolid u najboljoj momčadi, ima sve potrebne sastojke za to. Ferrari? Ima navijače i u Hrvatskoj i radi dobar posao, ali vjerojatno ne dovoljno da bi bio uspješan i osvajao prvenstva. Nadam se da će odgovorni pronaći sredstva za pobjednički bolid i vozača - rekao je Todt.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jean Todt (74) danas je čelni čovjek FIA-e, a nekad je bio Schumacherov šef. Ostao je u dobrim odnosima s Nijemcem, a i danas ga posjećuje.

PISMO SCHUMIJEVA SINA 'Nisam gledao na njega kao na najvećega ikad. On je moj tata'

- Vidio sam Michaela prošli tjedan. Bori se. Nadam se da će ga uskoro moći vidjeti i svijet. To je ono za što radi sa svojom obitelji - rekao je Todt za Daily Mail.

Schumacher je za Todta kao njegov sin, a na molbu njegove žene Corinne ne iznosi u javnost trenutno Schumijevo stanje. Spominjalo se kako će Schumacher ići na terapiju matičnim stanicama kako bi se poboljšao rad njegovog mozga, ali detalji nisu poznati. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • valentina marić 20.07.2020.

    dali mi neko(makar iz 24h)može objasniti zasto nista o MotoGP-u na ovim stranicama nepiše?

  • nikola96_1 19.07.2020.

    zar njegovi navijači i ljubitelji ne zaslužuju znati u kakvom je stanju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare