To je to što me zanima!

Schumijev sin dirnuo gestom: Sjeo za volan očevog Mercedesa i podsjetio na njegovu čaroliju

Legendarni Michael Schumacher izvan je očiju javnosti od teške nesreće koju je zadobio tijekom skijanja 2013. godine. U međuvremenu, njegov je sin stasao u F1 vozača, a na festivalu je provozao tatin Mercedes
Vidi originalni članak

Prošlo je skoro deset godina otkad je legendarni Michael Schumacher (54) pretrpio teške fizičke ozljede tijekom skijanja na Alpama u Francuskoj. Sedmerostruki svjetski prvak proveo je nekoliko mjeseci u komi, a njegovo zdravstveno stanje tajna je koju obitelj legendarnog vozača čuva i štiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Schumacher sa suprugom Corinnom ima dvoje djece, kći Ginu-Mariu i sina Micka (24), koji je stasao u jednog od najboljih vozača. Mick je prvu priliku za volanom Formule 1 dobio prije dvije godine od američkog konstruktora Haasa, a nakon dvije sezone ima nešto drugačiju ulogu.

Naime, Haas ga je odlučio zamijeniti za ovu sezonu.  Schumachera je zamijenio je iskusni Nico Hülkenberg (35), a Mick je prešao u Mercedes, gdje obnaša ulogu razvojnog i rezervnog vozača. Mick je tako stigao u redove koji su njegovoj obitelji dobro poznati. Michael se 2010. vratio iz mirovine i proveo tri sezone u Mercedesu, a vlasnici 'srebrnih strijela' redovito su isticali njegov doprinos u razvoju bolida koji im je omogućio dominaciju Formulom 1 u prošlom desetljeću. 

NIJE DOBRO Schumijev timski kolega otkrio nove detalje: Mick sad prolazi kroz pakao zbog očevog stanja

Oduševio u tatinom bolidu

U Engleskoj se od 13. do 16. srpnja održavao tradicionalni Goodwood festival brzine, koji svake godine okuplja zaljubljenike u motosport. Tamo je glavna atrakcija bio Mick, koji je odao dirljivu počast ocu. Naime, preuzeo je volan Mercedes W02 bolida, kojeg je Michael vozio 2011. godine. 

Mladi Schumacher podsjetio je publiku na razorni zvuk V8 motora u W02 bolidu, a za vožnju je iskoristio kombinezon i kacigu koju je koristio njegov otac. Time je podsjetio na njegovu legendarnu karijeru, a Mick je u više navrata istaknuo kako bi dao sve na svijetu da razgovara s Michaelom o oktanskom cirkusu.

UMJETNA INTELIGENCIJA 'Lažni' intervju šokirao je obitelj Schumacher: Tužit će Nijemce 10 GODINA OD NESREĆE Todt otkrio novi detalj o stanju Schumachera: Svi koji kažu da znaju nešto, ne znaju ništa...

- Mislim da se tata i ja sada razumijemo na drugačiji način. Jednostavno pričamo sličan jezik, jezik motosporta. Imali bi toliko toga o čemu možemo razgovarati. Tamo su mi usmjerene misli većinu vremena, razmišljam kako bi to bilo fora, dao bih sve samo za to... - rekao je Mick u dokumentarcu Schumacher koji je izašao u rujnu 2021. godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 17.07.2023.

    Neće bit ko tata nikada. Đaba silnih novaca i veza i vezica,  mali to nema u sebi. 

  • KopamNos 17.07.2023.

    Kako je to lijepo Pljzc

Komentiraj...
Vidi sve komentare