To je to što me zanima!

Schumijev sin objavio je dobre vijesti: Michael se polako budi

Mick Schumacher, sin proslavljenog vozača Formule 1 Michaela koji se oporavlja od teške nesreće na skijanju, rekao je kako se njegov otac vrlo polako budi iz kome...
Vidi originalni članak

Michael Schumacher radi korake prema povratku normalnom životu. Sedmerostruki svjetski prvak nakon otpuštanja iz bolnice u Lausanni na kućnu njegu pokazuje sve više znakova života, što je potvrdio i njegov sin Mick.

- Vidio sam njegova sina koji mi je rekao da se Schumi budi polako, vrlo polako - rekao je francuski novinar Jean-Louise Moncet u razgovoru za radijsku postaju Europe 1.

- Iako stvari idu sporo, ima puno vremena. Rekao bih da ima cijeli život pred sobom kako bi se vratio - dodao je.

Kobna nesreća za Michaela dogodila se 29. prosinca prošle godine u francuskim Alpama, kada je na skijanju izletio sa staze i glavom udario u kamen. No Moncet je sada otkrio novi zanimljivi detalj.

- Problem za Michaela nije predstavljao sâm udarac, nego montiranje kamere Go-Pro koju je imao na kacigi. Ona mu je ozlijedila mozak - tvrdi Moncet.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • kung fu panda 19.10.2014.

    ozdravi i budi onaj stari Shumi

  • archie031 17.10.2014.

    Ma, nema tu ni b od buđenja. Da ima pomaka već bi to objavili na sva zvona, sve su to nagađanja medija. Šteta!

  • bonecrusher 13.10.2014.

    I ja bi volio da se Šumi oporavi, ali mislim da od toga nema ništa. još da mu nisu doktori nakon toga rezali po mozgu, možda bi i imao šanse, ko onaj drugi tip koji je sti dan na istom mjestu pao na glavu, i to bez kacige, prijatelji su mu držali lubanju koja je pukla na dva dijela, da mu mozak ne iscuri, i za mjesec dana čovjek je napustio bolnicu na svojim nogama, i ubrzo opet bio na skijama, jer nije bio poznat, pa se doktori na njegovoj glavi nisu natjecali ko bolje reže mozgovinu. Ovo, da se "polako" budi iz kome čitam bar već 5 mjeseci. Zašto ga ne posjete i uslikaju, da ljudi vide u kakvom je stanju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare