To je to što me zanima!

Schumijeva supruga grcala u suzama: 'On je tu, ali drugačiji'

Nedavno je kupila imanje na Mallorci vrijedno tri milijuna eura gdje će Michael nastaviti živjeti oporavljati se s nadom u ozdravljenje. Neki njemački mediji su javili da je već helikopterom prebačen na imanje
Vidi originalni članak

Prije osam godina i sedam mjeseci sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 Michael Schumacher doživio je tešku nesreću na skijanju u francuskom Meribelu. Pao je na neoznačenom dijelu staze, udario glavom u kamen i od tada je u vegetativnom stanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pitanje je hoće li se ikada oporaviti, no obitelj Schumacher ne gubi nadu. Rasprodala je većinu toga što je Michael izgradio tijekom karijere kako bi mogla plaćati njegovo skupo liječenje, a javnost je željna bilo kakvih informacija o jednoj od najvećih ličnosti u povijesti svjetskog sporta. Makar one nagoviještale trunku njegova zdravstvenog stanja.

Michaelova supruga Corinna prije nekoliko dana primila je Državnu nagradu Sjeverne Rajne-Vestfalije koju je dobio njezin suprug. Tijekom govora nije mogla suspregnuti suze i zadržati emocije.

- Michael mi nedostaje svaki dan, ali ne nedostaje samo meni. Tu su djeca, obitelj, njegov otac, svi oko njega. Mislim, svima nedostaje Michael, ali Michael je ovdje. Drukčiji, ali on je tu i smatram da nam to daje snagu - rekla je Corinna.

Nedavno je kupila imanje na Mallorci vrijedno tri milijuna eura gdje će Michael nastaviti živjeti oporavljati se s nadom u ozdravljenje. Neki njemački mediji su javili da je već helikopterom prebačen na imanje.

TVRDE NIJEMCI Schumacherova supruga kupila imanje na Mallorci vrijedno tri mil. €: Tamo će živjeti i Michael

- Pokušavamo nastaviti biti obitelj kakvu je Michael volio i koju on još uvijek čini. Nastavljamo i sa svojim životima, jako nam je važno da on ima što veću razinu privatnosti. Michael nas je uvijek štitio, a sad mi štitimo Michaela - zaključila je Michaelova ljubav iz tinejdžerskih dana.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • pametnijiodtebe 01.08.2022.

    Rijetko tko od bogatih sportasa nadje pravu zenu, svaka cast Schumiju i njoj.

  • Demetra 💙 01.08.2022.

    Čekaj, sada su napisali da je u vegetativnom stanju. Dakle biljka. Ako je tako, zašto ga žena ne pusti da ode u miru.

  • ZombiGrill 31.07.2022.

    Isto to od riječi do riječi je rekla i u netflixovom dokumentarcu...dal sad novinari filozofiraju opet ili je to potpuno isto samo ponovila sad.? 🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare