To je to što me zanima!

Scolari: 'Onakav poraz neće se ponoviti u idućih 1000 godina'

Razgovor između brazilskog izbornika Luisa Felipea Scolarija, Thiaga Silve i glasnogovornika reprezentacije otkrio je Felipaova razmišljanja nakon visokog poraza od Njemačke
Vidi originalni članak

Luiz Felipe Scolari plaćen je 3,5 milijuna eura godišnje da odvede Brazil do naslova svjetskog prvaka. 65-godišnji brazilski trener ne samo da u tome nije uspio, nego se i osramotio primivši od Njemačke sedam golova u polufinalu.

Scolari u svemu vidi tek loš dan svoje momčad i smatra da su Nijemci imali puno sreće. Otkrio je to u privatnom razgovoru s Thiagom Silvom i glasnogovornikom Rodrigom Paivom, što je snimila Fifina kamera.

- Ta utakmica ne može uništiti naš čitavi rad. Takav se poraz neće ponoviti ni u idućih 1000 godina. U prvom dijelu su sedam puta došli do našeg gola i zabili pet golova. U prvih 10 minuta drugog poluvremena, pokazat ću vam snimku, imali smo četiri prilike - izračunao je Scolari pa dodao:

- Da smo zabili ta četiri gola, bilo bi 5-4. Ludo je misliti o tome - rekao je Scolari, a prenosi Goal.com.

Nakon što su se mikrofoni upalili, Scolari se osvrnuo na utakmicu s Nizozemskom za treće mjesto.

- Znam da će moju karijeru obilježiti poraz od Njemačke, ali imamo obvezu okrenuti se onome što nas čeka, a to je utakmica za treće mjesto. Znam da je to manje od onoga što smo se nadali, ali moramo časno odraditi tu utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • gabaszg 13.07.2014.

    1000 godina!!Onda mi je drago da sam zivio i vidio utakmicu kada su vas nakantali svabe!A najvise mi je drago zbog tebe,arogantnog i nerealnog lika...normalno mislim na Scolaria!

  • No.1 12.07.2014.

    Moguće ,za drugo prvenstvo neće proći ni kvalifikacije.

  • Pao i ustao. 12.07.2014.

    s ovim utakmicama nesto nije u redu, brazil je to sve prodao, sad nastavljaju tamo gdje su s njemcima stali, bolje bi cak i hajduk izgledao na terenu od ovih brazilaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare