To je to što me zanima!

Scolari: Pokušajmo barem na trenutak zaboraviti Njemačku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Izbornik Brazila, Luiz Felipe Scolari, poziva momčad i navijače da svi skupa na trenutak zaborave katastrofu iz Belo Horizontea te pokušaju osvojiti treće mjesto
Vidi originalni članak

Iako je nekoliko puta naglasio kako će njemu i njegovim igračima još dugo nad glavama visiti ponižavajući 1-7 poraz od Njemačke u polufinalu SP-a pred domaćom publikom, izbornik Brazila Luiz Felipe Scolari poziva momčad i navijače da svi skupa na trenutak zaborave katastrofu iz Belo Horizontea te pokušaju osvojiti broncu u utakmici protiv Nizozemske

- Svjestan sam kako će nam svima ovo biti teško do kraja života. Ono što su naši navijači osjetili i ono što smo mi sami osjetili jednostavno ne može nestati preko noći. U 20-ak godina koliko je još ispred mene zauvijek ću se sjećati ovog poraza, no ovih par dana pokušali smo se psihološki oporaviti. Ono što sada možemo napraviti jest pobijediti Nizozemsku i pružiti brazilskom narodu barem malo sreće - rekao je 65-godišnji Scolari te otkrio kako će napraviti neke zamjene u momčadi:

- Napravit ću dvije ili tri zamjene, čisto iz potrebe te još jednu jer razumijem da utakmica protiv Nizozemske zahtjeva i jednog specifičnog igrača - završio je brazilski izbornik. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Kalelarga 12.07.2014.

    evo vam i veceras materijala za zaboraviti hahahaha

  • limex1989 12.07.2014.

    ova slika kao da prikazuje rezultat 2-5...:)...al zeznuo je Scolari...zeznuo

  • DominikSučić 12.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare