To je to što me zanima!

Sedloski umjesto Jovićevića, Kopić uzima omladinski pogon

Ivan Prelec bio je prvi pik za mjesto Igora Jovićevića u Dinamu 2, ali želi voditi Istru do kraja sezone u Prvoj HNL, a u Dinamu su odmah htjeli trenera za drugu momčad
Vidi originalni članak

Goce Sedloski, bivši igrač Dinama, trebao bi idućih dana preuzeti Dinamo 2, to je jedna od ideja u ovom trenutku, potvrdili su nam izvori bliski maksimirskom klubu.

Zadnji trenerski angažman imao je u Širokom Brijegu, gdje se nije proslavio, a vodio je i Vardar protiv Dinama u Ligi prvaka.

Sedloski je igrao i u Hajduku, ali u Dinamu je ostavio najdublji trag. Za plave je potpisao 1998. godine, ne iz Hajduka, već obilazno, nakon kratke avanture u engleskom Sheffield Wednesdayu. Za Dinamo je u sedam sezona odigrao 190 utakmica, osvojio je tri naslova, tri Kupa i dva Superkupa, a igrao je Ligu prvaka i Kup Uefa.

Navijači 'modrih' su ga obožavali, a zbog borbenosti je dobio i kapetansku traku. Bio je pravi lider Dinama, na terenu i izvan njega. 

- Zagreb je moj drugi dom. Često sam tamo, u Zagrebu imam i stan. U kontaktu sam s većinom igrača s kojima sam igrao u Dinamu. Volim doći u Zagreb, rado se sjetim vremena dok sam igrao u Maksimiru, emocije su velike - rekao nam je jednom prilikom Sedloski, o kojem se prije par godina razmišljalo i kao kandidatu za trenera prve momčadi Dinama.

Ivan Prelec bio je prvi pik za mjesto Igora Jovićevića u Dinamu 2, ali želi voditi Istru do kraja sezone u Prvoj HNL, a u Dinamu su odmah htjeli trenera za drugu momčad.

Voditelj omladinske škole bi trebao biti Željko Kopić, bivši trener Hajduka. Nakon odlaska iz splitskog kluba vodio je ciparski Pafos, a prije toga je bio u Belupu, Cibaliji, Zagrebu, Lučkom...

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 19.04.2020.

    Sanjat ćemo bjelicu

  • titanik guzi klaunuškog 19.04.2020.

    Kikiriki, košpice,pop corn...

  • pojser-bljak 19.04.2020.

    Hoce se B momcad usrecit sa ovim bezveznjakom Sedloskim, jedan od najgorih trenera u povjesti Sirokog...

Komentiraj...
Vidi sve komentare