To je to što me zanima!

Šef saveza: Oštetili su nas u 11 situacija, ispričavali su se...

Od šest utakmica taj sudački par je tri sudio Njemačkoj, 50 posto utakmica na prvenstvu. Poslat ćemo sve EHF-u i IHF-u jer ovo nema smisla, rekao je Tomislav Grahovac
Vidi originalni članak

Hrvatska je nakon mnoštva spornih sudačkih odluka izgubila od Njemačke 22-21, a po sucima su opleli neki igrači te naročito izbornik Lino Červar, a sada se u priču uključio i čelni čovjek Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac.

OBRAČUN SA SUCIMA Lino poludio: Ovo je rukometna pljačka, ma krađa samo takva!

- Nakon utakmice ispričavali su nam se i njemački igrači. Analizirali smo utakmicu, na našu štetu bilo je 11 odluka, na Njemačku samo jedna - prokomentirao je Grahovac kriterij pa ukazao na još jednu neregularnost:

- Od šest utakmica taj sudački par je tri sudio Njemačkoj, 50 posto utakmica na prvenstvu. Poslat ćemo sve EHF-u i IHF-u jer ovo nema smisla.

Ubrzo nakon toga izašao je video sa deset spornih situacija koje potvrđuju Grahovčeve teze.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Kauboji su porazom ostali bez šansi za polufinale, a poljuljan je i plasman na Olimpijske igre. Kako Grahovac kaže, suci su na to imali direktan utjecaj:

- Ovo je šteta za rukomet, ovo je direktni utjecaj na rezultat, pa i na naš plasman na Olimpijske igre.

Hrvatska je sada četvrtoplasirana u skupini E, a ostao joj je još susret s Francuskom koji se igra u srijedu u 18 sati.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • mala vatra 31.01.2019.

    Ma nek si ispriku gurnu negdje...kad smo mi zbog njihovog loše obavljenog posla ispali...

  • Ivanab2402 23.01.2019.

    Pobijedili bi sa 10 razlike da je bilo pošteno suđenje. Pratim rukomet dosta godina, obožavam ga, al nakon ovoga, izgubila sam volju jer je i to postalo namješteno na očigled. Ovo je sramota za sport, za Njemce i Dance kao organizatore, za čitav rukomet. Strašno.

  • 23.01.2019.

    A je li netko u toj istoj utakmici pobrojao i sudacke greske u nasu korist? Svi gledaju samo jednu stranu..ne branim nikog,to je sport..nekad pobjedis, nekad izgubis..ko gubi ima pravo da se ljuti

Komentiraj...
Vidi sve komentare