To je to što me zanima!

Šefica Hapoela i predsjednik Izraela upali im u svlačionicu...

Izraelski mediji donose da se nakon utakmice u svlačionicu spustila i gazdarica kluba, Alona Barkat. Razgovarala je s igračima, pokušala ih ohrabriti i utješiti...
Vidi originalni članak

Trener Hapoela Barak Bakhar u debaklu na Maksimiru (5-0 za Dinamo) doživio je najteži poraz otkako je na klupi izraelskog kluba. 

Prije toga rekordan poraz nanio mu je Celtic (5-2), a zadnji put je Hapoel od nekoga izgubio 5-0 u siječnju 2013., u domaćoj ligi od Makabija iz Tel Aviva.

- Ovo je svojevrsna kriza i moramo znati kako se nositi s njom i prebroditi je. Klub je već pokazao da se zna nositi s krizama - ustvrdio je Bakhar.

KOMENTAR Bjeličin stroj gazi, pa ni agenti Mossada ne bi ga zaustavili...

Izraelski mediji donose da se nakon utakmice u svlačionicu spustila i gazdarica kluba, Alona Barkat! Razgovarala je s igračima, pokušala ih ohrabriti i utješiti govoreći im kako ovako visok poraz ne znači kraj svijeta...

SVAKA ČAST DINAMU Hapoelov trener: Dinamo je bio odličan, a nama ništa nije išlo...

Na utakmici je bio i izraelski predsjednik Reuven Rivlin koji je također došao u svlačionicu i tješio igrače nakon najtežeg europskog poraza još tamo od nizozemske Rode koja ih je u sezoni 1997./98. isprašila sa 10:0.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • DominikLivakovic1 25.07.2018.

    Makabija? Welcome to Serbia.

  • 1955 25.07.2018.

    dali je i Kolinda banula u svlačionicu ?

  • 78fernandes 25.07.2018.

    Bit ce bolje...igrali su sa balkanskom Barcom pa je petarda realna..

Komentiraj...
Vidi sve komentare