To je to što me zanima!

Seksi boksačica koja je flertala s Babićem prevladala strah od vode: Imala je napadaje panike

Australska boksačica od straha od vode dobivala je napadaje panike i klaustrofobiju, ali ako je suditi prema videu koji je objavila, njezinim strahovima došao je kraj
Vidi originalni članak

Australska boksačica Ebanie Bridges (35), koja je privukla pozornost nakon što je odradila vjerojatno najprovokativnije vaganje ikad, 'zapalila' je društvene mreže nakon što je objavila video u bikiniju iz bazena. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Bridges je imala velik strah od vode te je priznala da se nakon dugo vremena dobrovoljno okupala, a njezini obožavatelji pružili su joj podršku. Boksačica je od vode dobivala napadaje panike i klaustrofobiju, ali ako je suditi prema videu koji je objavila, njezinim strahovima došao je kraj. 

- Danas sam prevladala strah od vode s kojim sam se borila od rujna prošle godine. Pripremite se za još slika u bikiniju - rekla je. 

Bridges je inače u dobrim odnosima s hrvatskim boksačem Alenom Babićem s kojim je jednom prilikom razgovarala putem videopoziva, a razgovor su oboje podijelili na društvenim mrežama.  Smijeha nije nedostajalo, a njezine grudi bile su u prvom planu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blonde Bomber 💣💁🏼‍♀️🇦🇺 (@ebanie_bridges)

- On je legenda! Jako je zabavan i obožavam ga! Veselim se vidjeti ga opet - rekla je Ebanie na kraju razgovora.

Australka svakako zna privući pažnju, a nakon što je odradila par provokativnih vaganja u neuobičajenim izdanjima, njezina popularnost počela je rasti te su ljudi posljedično tome počeli pratiti njezine borbe. 

Bridges je na društvenim mrežama u travnju prošle godine pratilo 70.000 ljudi, a danas je ta brojka narasla na više od 500.000. 

Australska boksačica, inače profesorica matematike, zarađuje i prodajom nošenih čarapa, a sve je krenulo iz zezancije kada joj je jedan od fanova ponudio oko 4200 kuna za par.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blonde Bomber 💣💁🏼‍♀️🇦🇺 (@ebanie_bridges)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare