To je to što me zanima!

Seksi Bouchard opet napada: Razbila je 24. igračicu svijeta

Zgodna Bouchard u zadnje vrijeme je bila poznatija više zbog svojih golišavih slika, nego sjajnih izvedbi na terenu. Zbog velikog pada u formi, ali i odbijanja igranja nekih turnira, Genie je ispala iz TOP 100...
Vidi originalni članak

Eugenie Bouchard postala je u zadnje vrijeme poznatije po svojim golišavim izdanjima, no čini se da se izgleda opet ozbiljnije primila tenisa. Kanadska tenisačica plasirala se u četvrtfinale Luksemburga deklasiravši 24. tenisačicu svijeta, Carlu Suarez Navarro.

Bilo je 6-1, 6-0, a Genie je pokazala da se može suprotstaviti najjačima kada je u pravoj formi. Ovo joj je bio čak peti meč na turniru u Moskvi, a sve je apsolvirala bez većih poteškoća. Lijepa Kanađanka se ovom pobjedom vratila u TOP 100.

Zgodna Bouchard u zadnje vrijeme je bila poznatija više zbog svojih golišavih slika, nego sjajnih izvedbi na terenu. Zbog velikog pada u formi, ali i odbijanja igranja nekih turnira, Genie je početkom godine ispala iz TOP 100. Najljepše trenutke karijere proživljavala je 2014. godine kada je došla do finala Wimbledona i bila peta na svijetu, no tenis je ubrzo pao u drugi plan.

Tako je Genie prionula u manekenske poslove i učestala slikanja za za Sports Illustrated te postala prava Miss sporta. Postala je Instagram zvijezda, privlačeći velik broj muških fanova zahvaljujući svojim golišavim slikama.

Štoviše, prometnula se u jednu od najplaćenijih tenisačica, no pitanje je koliko je tenis imao udjela u toj zaradi. Sada se Bouchard vraća na velika vrata, a tko zna, možda će opet pokazati da ima teniski dar i ponoviti najveće uspjehe karijere. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 20.10.2018.

    Bas je lijepa pa se moze i igrat sa seksipilom! =)

  • Mr.Sandman 18.10.2018.

    Cekaj sta.... izborila četvrtfinale turnira u Luksemburgu, i sljedeci paragraf ovo joj je peti meč u Moskvi???

  • schulz_1 18.10.2018.

    ctp

Komentiraj...
Vidi sve komentare