To je to što me zanima!

Seksi Grkinjo, znaj, svemu je kraj: Hrvatska će pobijediti!

Grčka skakačica u dalj Paraskevi Papachristou velika je navijačica nogometne reprezentacije. Obično pleše nakon svojih skokova, nadamo se da neće plesati nakon četvrtka i utakmice u Zagrebu
Vidi originalni članak

S jedne strane vladari dodatnih kvalifikacija, momci u crveno-bijelom koji su sva četiri puta prošli na velika natjecanja, s druge momčad koja je, i dalje ne znamo kako, osvojila Euro 2004. godine. Nemaju više Charisteasa, ali imaju Mitrogloua.

No mi imamo vjerojatno najbolju generaciju ikad, generaciju koja jednostavno mora biti na Svjetskom prvenstvu. Hrvatska protiv Grčke, tko će slaviti i plesati na kraju?

Nadamo se ne Paraskevi Papachristou, jer kako u to vrijeme nema atletskih disciplina, a ova atraktivna Grkinja i skakačica u dalj zapleše nakon svakog skoka, njezin ples bi značio da Modrić i ekipa ostaju doma, a Grci idu na Svjetsko prvenstvo.

Grkinjo, znaj, svemu je kraj, jer takav scenarij gotovo sigurno nećemo gledati.

 

Seksi Grkinja velika je navijačica nogometne reprezentacije, ali nadamo se da će je već u četvrtak lopte u grčkoj mreži natjerati da potraži neki bolji TV, HD slika, pa da prati Svjetsko prvenstvo iz hladne Rusije zavaljena u kauč u svom toplom domu. 

 

 
Idi na 24sata

Komentari 111

  • cimerrr 09.11.2017.

    Nije ništa naročito,ima puno atletičarki boljih od nje. Iznadprosječne su joj samo gaćice,njima plijeni pažnju!

  • jdn 09.11.2017.

    I still remember this sexy dance, nice ass, pretty woman. compare no with "Lucia" fat stile.

  • cloudwalker 09.11.2017.

    Mocna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare