To je to što me zanima!

Seksi kajakašica ostavlja bez daha: U ovo sam ušla slučajno

Tijekom ljetne pauze prijatelj mi je predložio da se okušam u kajaku. Roditelji su to podržali kako bih ojačala leđa. Nije prošlo ni mjesec dana i bila sam druga u državi, kaže Srpkinja Nina Džombeta.
Vidi originalni članak

Godinama su gledatelji dolazili na odbojkaške utakmice kako bi gledali seksi Ninu na dijelu, a njezinim prelaskom na kajak taj sport je sigurno dobio veći broj obožavatelja. 

Srpska kajakašica Nina Džombeta nastupa u disciplinama 200 i 500 metara, a na odlazak iz odbojke odlučila se na nagovor prijatelja.

- Za vrijeme jedne ljetne pauze prijatelj mi je predložio da se okušam u kajaku. Roditelji su to podržali kako bih ispravila i ojačala leđa. Nije prošlo ni mjesec dana, poslali su me na natjecanje i bila sam druga u državi - rekla je Nina u jednom intervjuu.

Seksi Nina svojim isklesanim tijelom privlači mnoge muškarce, no priznaje kako su je se prije plašili.

- Dječaci u osnovnoj školi nisu smjeli da mi priđu jer sam bila mišićava. Imala sam komplekse zbog toga, ali sam vremenom prihvatila to. Bit će vremena i za momke, doći će na red kad ispunim ovo bitnije - kaže Nina na koju će momci morati još pričekati.

U prvom planu je zasad kajak, gdje vruća Nina provodi većinu dana, a od tamo zna "okinuti" i pokoju provokativnu sliku s kojom provocira svoje vjerne pratitelje na Instagramu.

Za svoje predivno tijelu može zahvaliti teretani i redovitom vježbanju...

Idi na 24sata

Komentari 41

  • jack_daniels_1 24.10.2018.

    Po make up-u se skuži da je Srpkinja.

  • Golfgti230 23.10.2018.

    Majkooooooooo kakva mazalicaaaaa ,,, samo pravi ****** znaju šta je prava mazalicaaa ,, !!! 😛😉

  • Papatest 23.10.2018.

    Kako bi desničar kazao,šteta što je Srpkinja ta Đombeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare