To je to što me zanima!

Drama u skupini H: Senegal je ispao sa SP-a zbog kartona...

Šokantna završnica skupine H! Nakon što su Kolumbija i Poljska pobijedili s 1-0, Senegal i Japan imaju isti broj bodova, isti gol razliku i isti međusobni omjer, ali zbog manje žutih kartona prošao je Japan...
Vidi originalni članak

Zaključeno je i posljednje kolo skupine H, a tamo su nakon šokantne završnice dalje prošli Kolumbija i Japan. Kolumbija će u osminu finala ići kao prva u skupini dok će Japan dalje ići s drugog mjesta zahvaljujući manjem broju žutih kartona od Senegala.

Kolumbija je u Samari na Cosmos Areni svladala Senegal s minimalnih 1-0, a gol odluke postigao je Yerri Mina u 74. minuti kada je sjajno pogodio glavom nakon kornera. 

Nakon tog gola Senegalci su na sve načine pokušavali doći do izjednačujućeg gola, ali u tome nikako nisu uspijevali i utakmica je završila minimalnom pobjedom Kolumbije. 

Trebamo još spomenuti kako je utakmica, osim po pobjedi Kolumbije, obilježena i po ozljedi najboljeg kolumbijskog igrača Jamesa Rodrigueza koji je iz igre izašao već u 31. minuti.

U drugoj utakmici je Poljska također s minimalnih 1-0 slavila protiv Japana, ali bez obzira na poraz Japanci idu dalje zbog manjeg broja kartona od Senegala. Jedini strijelac na toj utakmici bio je Bednarek u 60. minuti.

Japan i Senegal imaju jednak broj bodova (četiri), jednaku gol razliku (4-4), a međusobni omjer je završio neodlučeno (2-2), no Japan je na Svjetskom prvenstvu dobio četiri žuta kartona dok ih je Senegal dobio šest i zbog toga sada putuje kući. Zaista šokantna završnica skupine H...

Prema izboru SofaScorea, igrač današnje utakmice između Senegala i Kolumbije je kolumbijski stoper Yerri Mina koji je postigao pogodak odluke.

Senegal - Colombia Rezultati uživo

 

 

Idi na 24sata

Komentari 109

  • 29.06.2018.

    da, novi zakon Fairplay-a

  • DraženMuhvić 28.06.2018.

    Japan u 59. primi gol, a izbornik Senegala traži od svojih da "stanu na loptu" i smire igru?! Počeli otezati već od 60. Sve dok nisu primili gol, a od onda sve na silu i traljavo.

  • kirbi78 28.06.2018.

    Ovi ku... sinovi iz FIFE-e izbace Senegal zbog žutih kartona,a Japan ide dalje,totalno rasistička odluka,iz kojeg razloga igrači nose na rukavu u međunarodnim utakmicama ono-no to rasism-a ne ponašaju se u skladu,zbog čega postoji ona čuvena FIFA ranking lista gdje je Senegal na 27. mjestu a Japan na 61,zar nisu to bodovane međunarodne utakmice reprezentacija,u neku ruku kao mundial,ovo još nisam čuo da netko ko igra lošiji nogomet prolazi zbog manje kartona,sve naopako

Komentiraj...
Vidi sve komentare