To je to što me zanima!

Senegalac iz Milana: 'Modrić, Šuker, Rakitić, moja Hrvatska!'

Dan uoči povijesne utakmice zagrebačkog Dinama Milano još nije krcat dinamovcima. Tražeći zanimljivosti na Piazzi Duomo upoznali smo Senegalca oduševljenog hrvatskim nogometom...
Vidi originalni članak

'Šuker, Modrić!', povikao je Mustafa, senegalski prodavač na milanskoj Piazzi Duomo za nama. Morali smo stati. Nismo očekivali da će nas netko prepoznati, nismo čuli nikoga da priča hrvatski. Nije niti Mustafa pričao naš jezik, ali ga je prepoznao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U nogometu mi je najdraža Hrvatska, odmah poslije Senegala - rekao je simpatični prodavača nakon što smo ga podsjetili na najveći uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije, drugo mjesto na SP-u u Rusiji 2018. 

"MODRI" KRENULI U ITALIJU Bjelica: Petkovića boli koljeno, ali bit će spreman za Atalantu

Inače, Mustafa je navijač Intera, a Dinamu ne prognozira najbolji rezultat. 

- Svatko po jedan. 1-1. Tako će biti - kaže nam Senegalac.

Hm... Nije loše, ali mi bismo ipak nešto više. Nadamo se da će 'modri' iz Milana donijeti sva tri boda. 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Power_charger 26.11.2019.

    To su zapravo prevaranti, a ne simpatični (ilegalni) ulični prodavači. Ima ih hrpetina u svakom većem europskom gradu na mjestima koja vrve posjetiteljima i oblijeću turiste k'o muhe govno. Prave nekakve jeftine narukvice od konca, nazivaju ih "friendship bracelet" i dovoljno je samo pogledati ga i pokušat će ući u razgovor i ostvariti nekakav prijateljski odnos pitanjem da imaš dobar komad odjeće ili odakle si, ako odgovoriš e tu počinje priča i uvijek ima nekakvu poveznicu s tvojom zemljom, ima prijatelja ili babin brat je tamo bio/živio bla bla bla. Onda ti bez pitanja počne vezati tu narukvicu na ruku tvrdeći da je besplatna i da je to za vaše prijateljstvo. Nakon što odlučiš otići pitat će te za "mali" doprinos za vaše prijateljstvo, ako kažeš ne onda ti da do znanja da je on tebi dao narukvicu koja je, btw, zavezana tako da je moraš potrgati da bi je skinuo, ako to napraviš opet te pita za novac jer si mu pokidao narukvicu, dakle kako god okreneš traži te lovu. E sad ima nekih koji će brzo odustati, ali ima i onih koji će te pratiti i gnjavit te i jedva ćeš ih se otarasiti, nisu nasilni da se razumijemo, ali malo žešći gnjavatori. Najbolji i najjednostavniji način neutraliziranja ovih gnjavatora je čisto ignoriranje, dakle prođeš pored njega kao pored stupa dok on uzaludno pokušava pridobiti tvoju pozornost. Također ovo nema veze s rasizmom jer vidio sam masu crnaca po Europi što pošteno rade i zarađuju za sebe i svoju obitelj ali ovi likovi su čisti prevaranti.

  • belzebuba 25.11.2019.

    Fetivi hrvat iz predgradja zagreba

  • 25.11.2019.

    Bravo Senegal !!! U Inozemstvu imamo Vatrenih Navijača više nego Nehrvate Antihrvatske u Zemlji

Komentiraj...
Vidi sve komentare