To je to što me zanima!

Senijad Ibričić preuzeo je klupu 'bilih' protiv Cibalije

Najbolji nogometaš i strijelac Hajduka sastavio je momčad po zaslugama koja bi trebala prekinuti pozitivan niz Vinkovčana koji gostuju na Poljudu
Vidi originalni članak

Senijad Ibričić priznao je kako se ni dva dana naknon derbija s Dinamom nisu slegle emocije.
- Još su mi u glavi utakmica i gol. Osam derbija sam odigrao, samo jedam izgubio i potvrdili smo da smo u međusobnim susretima bolji od Dinama. Da igramo samo s Dinamom mi bi osvajali tofeje, a ne oni.
Ibričić je već šestu  sezonu u HNL-u, od toga četiri u Zagrebu i dvije u Hajduku i čeka još uvijek svoj prvi tofej.
- Nakon Zagreba sam odabarao Hajduk, a ne inozemstvo, jer nisam želio otići da ništa ne osvojim. Uvjeren sam da je vrijeme da osvojimo Kup, ali ni Šibenik se neće tako lako predati.
Ibričić je svjestan da samo pobjede Hajduku osiguravaju jesen u Europi i zato upozorava da se sutra protiv Cibalije treba zaboraviti što je bilo i koncentrirati se na ono što dolazi.
- Bit će teško jer smo se u derbiju maksimalno istrošili, a Cibalija dolazi puna samopozdanja i u pozitivnom nizu. No ako ih želimo stići na  drugom mjestu, nema nam druge, moramo ih pobijediti.
Hajduk je ostao bez čak tri zadnja vezna igrača pa je Ibričić ponudio da će on igrati na toj poziciji i sastavio po njemu najbolju momčad za ogled s Vinkovčanima.
- Da se mene pita, ne bi mijenjao sastav protiv Dinama osim što bi umjesto Skoke koji zbog kartona ne može igrati, sebe stavio u vezni red, a Vukušića na svoju poziciju u vršku napada -  rekao je Ibričić. A na pitanje zar ne bi stavio Ahmada u postavu odgovorio je:
- Sastavio sam momčad prema zaslugama, a pobjednička momčad se po meni ne bi trebala mijenjati - zaključio je Ibričić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dgrden17 09.04.2010.

    ajde trenirajte,pobjedili smo dinamo al to nije ništa posebno,nikakva to igra nije bila,malo više treninga i trčanja,a neznam o kakvoj pobjedničkoj momčadi govoriš ibričiću,pa dosad u proljeće ste već izgubili 7 bodova,to nije pobjednička momčad,a i ti i anas bi mogli malo i smršaviti i više trčati i brže igrati

  • Nizozemac 09.04.2010.

    Tko bi bolan reko da je Ibro jedan od pametnijih Bosanaca,ako tako nastavi moze dogurat i do predsjednika predsjednistva BiH

  • jimj 09.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare