To je to što me zanima!

Senzacija! Kličku nude 60 mil. funti za povratak iz mirovine

Kompanija mu je ponudila hrpu love. Vladimir je jedan od onih brendova koje fanovi žele vidjeti opet. I ja bi ga htio vidjeti opet - kazao je Loeffler za Sirius XM i nagovijestio povratak Vladimira Klička
Vidi originalni članak

Boksački svijet ozbiljno je prodrmala DAZN platforma koja je umirovljenom ukrajinskom boksaču Vladimiru Kličku (43) ponudila vrtoglavih 60 milijuna funti za povratak u boks!

Naime, DAZN želi upariti njega i Amerikanca Deontaya Wildera i organizirati njihovu borbu, a sve je potvrdio Tom Loeffler koji zastupa umirovljenog ukrajinskog boksača.

- Kompanija mu je ponudila hrpu love. Vladimir je jedan od onih brendova koje fanovi žele vidjeti opet. I ja bi ga htio vidjeti opet - kazao je Loeffler za Sirius XM i tako dodatno podgrijao nagađanja o povratku Klička u boks.

- Vladimirov brat je gradonačelnik Kijeva, ušao je u Kuću slavnih. Vjerujem da i Vladimir ima još štošta za reći. Odluka o povratku je na njemu. Ako ima smisla on će se vratiti - kazao je Kličkov zastupnik.

O toj borbi su pitali i samog Wildera koji je u svom stilu kazao:

- Kličko je pokazao slabosti u borbi s Joshuom. Bio je izvan ringa dvije godine i to se osjetilo. Treba ga pustiti da se pripremi pa ćemo vidjeti - kazao je američki udarač.

- Poštuje Vladimira, trenirao sam s njim u kampu, naučio sam puno, ali od njega je ostalo samo ime, a to nije dovoljno za borbu sa mnom jer ja dolazim ubiti! Ne igram se - kazao je samouvjereni Wilder.

Novac je na stolu, Wilder je počeo sa show programom, a na potezu je veliki dr. Steelhamer.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • bonecrusher 02.04.2019.

    A što se Mirka tiče, ta žilica je pukla zbog pretjerivanja i naprezanja na treninzima, a može puknuti i puca i ljudima koji nemaju veze sa borilačkim vještinama.Muhammed Ali je Parkinsona imao negdje u genima jer su mu majka i brat imali istu bolest.Brat je još živ i jako liči na njega, ko blaizanac - godinu dana je mlađi i "Parkinsoner"je već duugo.Njega nitko ne spominje a cijeli život je svuda bio uz Alija (obično je nosio brčiće da ih ne miješaju), ali uvijek je bio negdje pokraj njega.

  • bonecrusher 02.04.2019.

    Protiv Wildera niti Kličko niti bilo tko drugi nema nikakve šanse, ali "Kljičak" bi mogao srediti Joshuu. To je već i pokazao. Sa Furijem je malo teže, ali čak bi i njemu mogao vratiti uz malo sreće, nikad se ne zna.Imao je protiv njega potpuno pogrešnu taktiku.Ako se vrati-moraće se stvarno ovoga puta i tući-što prije nije baš volio.Šteta što nema malo veću "čuku" jer je dosta jak ali je navikao boksati protiv nižih, sporih boksača na komotan način, a problemi su nastupili čim je došao netko veći ili iste visine kao on.Zato se nikada i nije upustio u borbu sa Vajujevom - jer je bio viši i jači od njega.

  • pijevac 28.03.2019.

    ako je pametan,više neće boksati...neka Mirkov slučaj bude pouka svima...bilo je dobro dok je bilo..uživaj u životu

Komentiraj...
Vidi sve komentare