To je to što me zanima!

Senzacija u Zadru! Za klub će potpisati bivši NBA prvak...

Davis je pred potpisom, a do konačnog dogovora su preostali sitni detalji. Bivši NBA prvak će bit sigurno veliko pojačanje za košarkaše Zadra, no pitanje je u kakvoj je formi i kondiciji...
Vidi originalni članak

Senzacionalna vijest dolazi nam iz košarkaškog kluba Zadar! Čelnici kluba iz Višnjika uspjeli su dogovoriti veliko pojačanje za novu sezonu, a riječ je o Glenu Davisu (32) zvanom Big Baby. Davis je 2008. godine osvojio NBA naslov s Bostonom koji je bio predvođen zvijezdama Paul Pierceom, Garnettom, Allenom i ostalima.

Kako piše Sportnando, Davis je pred potpisom, a do konačnog dogovora su preostali sitni detalji. Bivši NBA prvak će bit sigurno veliko pojačanje za košarkaše Zadra, no pitanje je u kakvoj je formi i kondiciji. Zadnja utakmica koju je odigrao bila je 2015. godine.

'Big Baby' je u najjačoj ligi svijeta proveo osam sezona, a igrao je još za Clipperse i Orlando Magic. U zadnjoj sezoni je prosječno zabijao četiri koša uz dva skoka. U cijeloj NBA karijeri ukupno je odigrao 514 utakmica u kojima je zabijao 8 koševa po meču. 

Davis igra na poziciji krilnog centra, a visok je 206 cm. Uvijek je izgledao korpulentno, a dobio je i nadimak "Baby Shaq".

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 30.09.2018.

    možeš mislit u kakvoj je formi, zadnji put igrao 2015 a i tad je imao 30kg viška

  • true lies 30.09.2018.

    Bit ce povecan nartalitet u zadru

  • ITALO DISCO 30.09.2018.

    taj ce usreciti i mnoge zadranke..

Komentiraj...
Vidi sve komentare