To je to što me zanima!

Senzacija! Veszprem ostao bez naslova, navijači tjeraju Ljubu

Nisu pošteni. Imali smo šest ozlijeđenih igrača. Što hoće, da ja izađem na teren i igram? Ili netko drugi? Nije pošteno, grmio je nakon utakmice Ljubo Vranješ kojem su navijači skandirali: Auf Wiedersehen
Vidi originalni članak

Sezona iz noćne more za Veszprem je završila upravo tako, noćnom morom za navijače mađarskog velikana. U posljednjoj utakmici sezone ostali su kratki protiv Szegeda i tako prvi put nakon deset godina izgubili naslov prvaka Mađarske. Šok, tuga, nevjerica, bijes... Navijači, a vjerojatno i čelnici kluba, teško će prijeći preko ovoga i Ljubomir Vranješ mogao bi brojati zadnje dane svoje avanture u Mađarskoj.

U prvoj utakmici Szeged je kod kuće pobijedio 32-28, a u uzvratu je Veszprem slavio s nedovoljnih 29-26 i hrvatski trojac Marin Šego, Alen Blažević i Ivan Sršen mogao je početi ludo slavlje. Veszprem pak čekaju velike promjene, prometno će biti ovog ljeta u svlačionici, a jedan od onih koji bi mogli otići već nakon prve sezone u klubu je Ljubo Vranješ, barem ako pitate navijače koji su mu nakon šokantnog gubitka naslova znakovito skandirali: Auf Wiedersehen!

- Nisu pošteni. Imali smo šest ozlijeđenih igrača. Što hoće, da ja izađem na teren i igram? Ili netko drugi? Nije pošteno - govorio je Vranješ nakon utakmice.

E, sad, jesu li navijači Veszprema pošteni i kakva je sudbina Vranješa, ne znamo, no činjenica je da je bivši švedski rukometaš u ruke dobio drugu najskuplju momčad svijeta, a sezonu je završio se osvojenim mađarskim kupom. Premalo, puno premalo. U Ligi prvaka je ispao u osmini finala, prvenstvo je izgubio nakon 10 uzastopnih naslova i sezona je daleko od uspješne.

Szeged pak slavi svog Španjolca Juana Carlosa Pastora koji je naslov posvetio onima koji su ga i doveli do njega.

- Hvala igračima, radili su naporno cijele sezone za ovo i ovo prvenstvo posvećujem njima. Ali i mom ocu koji je preminuo prošle godine i koje me uvijek pitao kad ćemo pobijediti Cheminu momčad (Chema Rodriguez, bivši igrač Veszprema, op.a.).

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Bezimen@ 22.05.2018.

    Nedavno u jednoj raspravi je jedan komentator rekao da Hrvatska treba Ljubomira Vranjesa na klupi, znala sam da je to besmislica, a sada je to i potvrdjeno ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare