Obavijesti

Sport

Komentari 3

Senzacija! Veszprem ostao bez naslova, navijači tjeraju Ljubu

Senzacija! Veszprem ostao bez naslova, navijači tjeraju Ljubu
2

Nisu pošteni. Imali smo šest ozlijeđenih igrača. Što hoće, da ja izađem na teren i igram? Ili netko drugi? Nije pošteno, grmio je nakon utakmice Ljubo Vranješ kojem su navijači skandirali: Auf Wiedersehen

VIDEO

Sezona iz noćne more za Veszprem je završila upravo tako, noćnom morom za navijače mađarskog velikana. U posljednjoj utakmici sezone ostali su kratki protiv Szegeda i tako prvi put nakon deset godina izgubili naslov prvaka Mađarske. Šok, tuga, nevjerica, bijes... Navijači, a vjerojatno i čelnici kluba, teško će prijeći preko ovoga i Ljubomir Vranješ mogao bi brojati zadnje dane svoje avanture u Mađarskoj.

U prvoj utakmici Szeged je kod kuće pobijedio 32-28, a u uzvratu je Veszprem slavio s nedovoljnih 29-26 i hrvatski trojac Marin Šego, Alen Blažević i Ivan Sršen mogao je početi ludo slavlje. Veszprem pak čekaju velike promjene, prometno će biti ovog ljeta u svlačionici, a jedan od onih koji bi mogli otići već nakon prve sezone u klubu je Ljubo Vranješ, barem ako pitate navijače koji su mu nakon šokantnog gubitka naslova znakovito skandirali: Auf Wiedersehen!

- Nisu pošteni. Imali smo šest ozlijeđenih igrača. Što hoće, da ja izađem na teren i igram? Ili netko drugi? Nije pošteno - govorio je Vranješ nakon utakmice.

E, sad, jesu li navijači Veszprema pošteni i kakva je sudbina Vranješa, ne znamo, no činjenica je da je bivši švedski rukometaš u ruke dobio drugu najskuplju momčad svijeta, a sezonu je završio se osvojenim mađarskim kupom. Premalo, puno premalo. U Ligi prvaka je ispao u osmini finala, prvenstvo je izgubio nakon 10 uzastopnih naslova i sezona je daleko od uspješne.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Szeged pak slavi svog Španjolca Juana Carlosa Pastora koji je naslov posvetio onima koji su ga i doveli do njega.

- Hvala igračima, radili su naporno cijele sezone za ovo i ovo prvenstvo posvećujem njima. Ali i mom ocu koji je preminuo prošle godine i koje me uvijek pitao kad ćemo pobijediti Cheminu momčad (Chema Rodriguez, bivši igrač Veszprema, op.a.).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića