To je to što me zanima!

Senzacionalna pobjeda Bišćana! Svladao klub gdje igra Benzema

Al-Hilal je s 2-0 pobijedio Al-Fateh, kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić. Igor Bišćan zato je bio uspješniji u novom kolu saudijskog prvenstva, pobijedivši treći put u četiri utakmice na klupi novog kluba
Vidi originalni članak

Nastavlja se agonija saudijskog kluba Al-Ittihada, u čijem su redovima nogometne zvijezde poput Karima Benzeme (35) i N'Golo Kante (32).

Naime, Al-Ittihad izgubio 1-0 na gostovanju kod Al-Shababa, klub koji je preuzeo bivši trener Dinama, Igor Bišćan. Jedini gol na utakmici zabio je Carlos Junior u 14. minuti, a Bišćanovoj momčadi poništen je dosuđeni penal krajem prvog dijela nakon uporabe VAR-a.

SAUDIJSKI KUP VIDEO Cristiano u nevjerici: Tražio je da sudac izađe iz igre. Broz zaigrao prvi put od Walesa

Bila je to velika pobjeda Al-Shababa, a Igor Bišćan pobijedio je treću od četiri utakmice u Saudijskoj Arabiji. Al-Shabab ovom se pobjedom izjednačio s Al-Fayhom na osmom mjestu prvenstva s 15 bodova.

Dobrom formom ne može se pohvaliti klub Karima Benzeme, koji je kao tadašnji vlasnik Zlatne lopte u lipnju odlučio 'podići sidro' i napustiti Real Madrid. Predvođeni sjajnim Francuzom, Al-Ittihad sjajno je ušao u sezonu. Vodio je prvenstvom na početku sezone, ali sve se raspalo.

OKRŠAJ HRVATSKIH TRENERA Bilić juri ka vrhu saudijske lige, svladao Jovićevića koji je zadnji

U zadnjih pet utakmica u prvenstvu Al-Ittihad ne zna za pobjedu. Izgubio je dvije utakmice uz tri remija, a zbog tog lošeg niza Al-Ittihad zaostaje čak 11 bodova za vodećim Al-Hilalom, koji je neporažen nakon 12 kola.

Al-Hilal je u ranijem susretu u petak popodne s 2-0 pobijedio Al-Fateh, kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić. Aleksandar Mitrović zabio je za vodstvo iz penala u 5. minuti, a Salem Al-Dawsari potvrdio je pobjedu golom u 93. minuti.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • david111111 04.11.2023.

    Dobar je biscan trener..ali morao je ici jer je pretih i nije s medijima ima komun..a mozda i malo slabiju s igracima a dns je ocito najbitnije titrat igracima sto je porazno

  • Cropatria1 04.11.2023.

    Zakaj senzacionalno..? Pa kolko vidim taj Benzemin klub deru svi redom.., pa se i ovoj kuhanoj svinjskoj nogici posrecilo...

  • dsmilja1 03.11.2023.

    vjerovatno im je prenio svoj vedar duh i energiju... zato deru sve od reda

Komentiraj...
Vidi sve komentare