To je to što me zanima!

Senzacionalni Miami srušio New York i izborio finale Istoka

Miami je postao tek druga momčad u povijesti NBA lige koja je regularni dio sezone završila na osmom mjestu pa stigla skroz do finala. Opet je briljirao Jimmy Butler
Vidi originalni članak

Ponovno je Jimmy Butler predvodio svoj Heat do pobjede. Ovoga puta i konačne jer je Miami svladavši New York Knickse 96-92 u šestoj utakmici polufinala play offa NBA-a stavio točku na "i". Trostruki NBA prvak slavio je s ukupnih 4-2, izbjegao sedmu utakmicu i ispisao povijest.

Jer Miami je postao tek druga momčad u povijesti NBA lige koja je regularni dio sezone završila na osmom mjestu pa stigla skroz do finala. Butler je bio najbolji, zabio je 24 poena, imao osam skokova i četiri asistencije, a uz bok mu je večeras bio Bam Adebayo. Centar Heata zaustavio se na 23 poena, a ostvario je i devet skokova.

Max Strus i Kyle Lowry dodali su 14, odnosno 11 poena. Najbolji kod Knicksa bio je Jalen Brunson koji je ubacio 41 poen, no sjajna večer nije pomogla franšizi iz New Yorka da ostane konkurentna.

Miami će u finalu Istoka igrati protiv boljeg iz okršaja Philadelphije 76ersa i Boston Celticsa. U noći s nedjelje na ponedjeljak igraju 'majstoricu'.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare