To je to što me zanima!

Senzacionalni mladi Talijan (20) slavio protiv Đokovića u SAD-u

U trećem setu gledali smo pravu dramu. Nardi je bio blizu novog brejka, ali Đoković se uspješno branio sve do šestog gema kada Talijan uspijeva brejknuti Đokovića i doći do najveće pobjede u karijeri
Vidi originalni članak

Novak Đoković (36) izgubio je u trećem kolu Mastersa u Indian Wellsu od 123. igrača svijeta Luce Nardija (16) (6-4. 3-6. 6-4). Mladi Talijan u turnir je ušao kao lucky loser nakon ispadanja u kvalifikacijama i nakon dva i pol sata velike borbe u kalifornijskoj pustinji izbacio jednog do najboljih tenisača u povijesti. Đoković je Indian Wells. turnir koji nazivaju petim Grand Slamom, osvajao pet puta. 

ŠTETA Bez Hrvata na turniru: Ćorić ispao u 2. kolu Indian Wellsa

Srbin je na samom početku meča tražio tabletu zbog boli u želucu, a nakratko je i napustio teren. Nardi je iskoristio svoju priliku i u petom gemu prvog seta brejknuo Đokovića. Talijan nije dopustio Đokoviću da vrati brejk i mirno je priveo set kraju. Drugi set pripao je Đokoviću s mirnih 6-3.

NA TURNIRU SLAVNIH Novak Đoković i Charlize Theron zaigrali tenis: 'Uspjet ćemo mi!'

U trećem setu gledali smo pravu dramu. Nardi je bio blizu novog brejka, ali Đoković se uspješno branio sve do šestog gema kada Talijan uspijeva brejknuti Đokovića i doći do najveće pobjede u karijeri. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Žujakarpan 13.03.2024.

    Novica nije popio terapiju izgleda😂

  • VolbeatDbv 12.03.2024.

    Dogovorite se sa sobom, ima li Luca 20 ili 16 godina

  • Rajko Mrkela 12.03.2024.

    Mali razbucao Đoleta k’o bugarsku skupštinu. Istresao ga je iz gaća… 🤭

Komentiraj...
Vidi sve komentare