To je to što me zanima!

Senzacionalni Prižmić osvojio je seniorski turnir u Banjoj Luci

Iako se rezultatski čini uvjerljivom, Prižmić do pobjede nije došao nimalo lako. Naime, četiri puta je tijekom meča izgubio gemove na svom servisu, a kod vodstva od 5-2 u prvom setu trebao je pomoć fizioterapeuta
Vidi originalni članak

Hrvatski 18-godišnji tenisač Dino Prižmić (ATP - 241.) osvojio je u nedjelju svoj prvi naslov na ATP Challenger Touru pobijedivši u finalu turnira u Banja Luci Belgijca Kimmera Coppejansa (ATP - 160.) sa 6-2, 6-3.

Iako se rezultatski čini uvjerljivom, Prižmić do pobjede nije došao nimalo lako. Naime, četiri puta je tijekom meča izgubio gemove na svom servisu, ali je suparnikov servis slomio čak sedam puta.

NALJUTIO SE VIDEO Džumhur napao Prižmića na meču: Koliko si odvratan... PRVE ATP POBJEDE Umaška senzacija Dino Prižmić: Volim pucačke igre i UFC, a sad sam blizu ulasku na US Open!

Kod vodstva 5-2 u prvom setu Splićanin je zatražio i pomoć fizioterapeuta, zbog bolova u donjem dijelu leđa. No, ni ti problemi, ni činjenica da je izgubio prva dva gema drugog seta, nisu ga zaustavili na putu prema najvećem trofeju u seniorskoj konkurenciji.

Za njega je zaradio 100 bodova i 16.020 eura. Osvojeni bodovi donijet će mu napredak od 67 pozicija pa će u ponedjeljak Prižmić biti na 174. mjestu pojedinačne ATP ljestvice.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare