To je to što me zanima!

Serena je 'razmontirala' Halep

Williams za osvajanje 24. Grand Slam naslova u pojedinačnoj konkurenciji, čime bi se poravnala na prvom mjestu s Australkom Margaret Court, nedostaju još dvije pobjede
Vidi originalni članak

Legendarna američka tenisačica,  Serena Williams (39) plasirala se u polufinale Australian Opena, ona je u četvrtfinalu svladala drugu nositeljicu Rumunjku Simonu Halep sa 6-3, 6-3.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bio je ovo 12. međusobni susret Williams i Halep i 10. pobjeda Amerikanke, no u jedinom finalu na nekom Grand Slam turniru, u finalu Wimbledona 2019., slavila je Rumunjka. 

Williams za osvajanje 24. Grand Slam naslova u pojedinačnoj konkurenciji, čime bi se poravnala na prvom mjestu s Australkom Margaret Court, nedostaju još dvije pobjede, a prva suparnica na tom putu bit će joj treća nositeljica i osvajačica ovog turnira otprije dvije godine Japanka Naomi Osaka koja je u četvrtfinalu sa 6-2, 6-2 nadigrala Tajvanku Su-Wei-Hsieh.

NE VJERUJE NOVAKU Serenin trener napao Đokovića: Ozlijeđen? Ne bi se tako kretao

Williams i Osaka dosada su igrale dva puta, omjer je 2-1 u korist Amerikanke, ali je u najvažnijem dvoboju, finalu US Opena 2018. uspješnija bila Japanka.

.Williams je posljednji od svoja 23 Grand Slam naslova osvojila upravo u Melbourneu, ali još 2017. godine. Nakon toga je četiri puta gubila u finalima, 2018. u Wimbledonu od Njemice Angelique Kerber te na US Openu od Osake, a 2019. u Wimbledonu od Halep te na US Openu od Kanađanke Biance Andreescu.

SVAKA ČAST Novo čudo Hrvatice u Australiji: Darija Jurak igrat će polufinale!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • GOOLMAN 16.02.2021.

    Najdeblja ikad

  • Paul_George_13 16.02.2021.

    Najveca ikad

  • pametnijiodtebe 16.02.2021.

    Neka se skine sa steroida

Komentiraj...
Vidi sve komentare