To je to što me zanima!

Serena prosula četiri meč lopte i poklonila Pliškovoj polufinale!

Pogađala je crtu i igrala kao luda. Igrala je nevjerojatno na meč loptama, to nema veze s mojim gležnjem. Očito, griješila sam, no ona je igrala jako dobro, rekla je Williams nakon neočekivanog poraza
Vidi originalni članak

Igrala je nevjerojatno na meč loptama, rekla je Serena Williams za Karolinu Pliškovu koja ju je u četvrtfinalu Australian Opena svladala 6-4, 4-6, 7-5.

A u porazu je imala prednost 5-1 u odlučujućem setu, kao i četiri meč lopte...

- Nisam poklekla pod pritiskom - rekla je Serena, objasnivši kako je njena suparnica jednostavno odigrala fenomenalno kad je trebalo, a Pliškova priznaje - iskoristila je svoje šanse!

No činjenica je da je na 5-1, 40-30 i svoj servis Serena pretrpjela lakšu ozljedu, no 37-godišnjakinja nije se htjela izvlačiti na to:

- Pogađala je crtu i igrala kao luda. Igrala je nevjerojatno na meč loptama, to nema veze s mojim gležnjem. Očito, griješila sam, no ona je igrala jako dobro.

Čehinja će se u polufinalu sastati s četvrtom nositeljicom Naomi Osakom koja je u dva lagana seta (6-4, 6-1) svladala Elenu Svitolinu.

U drugom polufinalu snage će odmjeriti Petra Kvitova i američka senzacija Danielle Collins.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • prirodna_mineralna_voda 23.01.2019.

    još jedna potvrda da treba izbjegavati klađenje na ženski tenis

  • delmat925 23.01.2019.

    Propuh u glavi. Prevara.

  • stef99 23.01.2019.

    Izgljeda da je Serenač uzela premalu količinu tabletica, pa joj je pala kocentracija testesterona i ostalih produkata američke kemijske industrije, ......... ba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare