To je to što me zanima!

Serena se vratila pa izazvala šok noseći novu usku opremu...

Za sve majke koje su prošle tešku trudnoću i koje su svašta morale proći da bi ponovo bile na sto posto i vjerovale u same sebe. To predstavlja moja odjeća, objasnila je Serena nakon što je ostavila publiku u šoku
Vidi originalni članak

Najuspješnija igračica u povijesti tenisa, Serena Williams (36), koja je u rujnu prošle godine rodila kćerku, prošla je u drugo kolo Roland Garrosa svladavši Čehinju Kristinu Pliškovu sa 7-6 (4), 6-4. 

VIDEO

Osim što se muči s igrom i formom, pažnju na sebe je skrenula svojom odjevnom kombinacijom.

Inspirirala ju je njena superjunakinja 'Crna pantera'.

- Za sve majke koje su prošle tešku trudnoću i koje su svašta morale proći da bi ponovo bile na sto posto i vjerovale u same sebe. To predstavlja moja odjeća - rekla je poslije pobjede.

Osvajačica 23 Grand Slam naslova vratila se tenisu u ožujku na turniru u Indian Wellsu, a Roland Garros je njen prvi Grand Slam turnir nakon osvajanja prošlogodišnjeg Australian Opena.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • 30.05.2018.

    uzas!

  • cvisic 30.05.2018.

    Ranko Marinković - Kiklop

  • Dennyy 30.05.2018.

    "Njena omiliena superjunakinja Crna pantera" .. mozda bi autor ovog clanka mogao provjeriti info pa bi znao da se radi o superjunaku, a ne osobi zenskog roda.. Black Panther je musko.. cak ni je moras biti neki poznavstelj stripova, vrtile su stotine reklama za nedavni film Black Panther di se moze vidjeti.. amaterizam na nivou

Komentiraj...
Vidi sve komentare