To je to što me zanima!

Serena: Trebao je kombinezon biti kraći, ali nisam htjela kaznu

Amerikanka je pobijedila dvostruko mlađu Ruskinju Potapovu koja je napravila pet dvostrukih pogrešaka u istom gemu. Serena u Australiji nastupa s kombinezonom u čast pokojne zlatne olimpijke
Vidi originalni članak

Jedna od najboljih tenisačica svih vremena Serena Williams (39) plasirala se u osminu finala Australian Opena nakon pobjede nad Ruskinjom Anastasijom Potapovom 7-6(6), 6-2.

- Nisam baš ušla u meč kako sam htjela, ali dobar je osjećaj biti u četvrtom kolu. Treba preživjeti i igrati bolje iz kola u kolo - rekla je Serena.

Potapova je dobro ušla u meč i povela 4-2 pa 5-3, a kod servisa za prvi set servis joj se potpuno raspao. Mlada Ruskinja (19 godina), inače 101. na svijetu, napravila je čak pet dvostrukih pogrešaka u gemu i poklonila Sereni kartu za povratak koju je zgrabila i, nakon tijesnog tie-breaka, u drugom setu lakoćom dovršila posao.

POGLEDAJTE VIDEO: Pet dvostrukih pogrešaka u gemu

Nakon meča osvrnula se na neobičan kombinezon za Melbourne, po uzoru na poznatu atletičarku Florence Griffith Joyner, bivšu svjetsku prvakinju i trostruku olimpijsku pobjednicu u sprinterskim disciplinama.

- Dizajneri su predložili nešto novo, inspirirano Flo-Jo, koja je bila velika zvijezda američke atletike. Ona je imala kombinezon s malo većim izrezom, ali ja to nisam htjela jer ne želim da me opet kazne. Shvatila sam da je najbolje da još malo pokrijem nogu - rekla je Serena.

Joyner je preminula u 39. godini od gušenja nakon teškoga epileptičnog napadaja. Bilo je to 1998.

- Bila je prekrasna atletičarka. Kako sam odrastala, pratila sam nju i njenu modu koja se stalno mijenjala. Njena odjeća uvijek je bila čudesna. Naravno, morali smo napraviti neke preinake i tako smo došli do ovoga - rekla je Williams.

POGLEDAJTE VIDEO: Serenin intervju

Serena će u četvrtom kolu igrati protiv Arine Sabalenke. Amerikanka napada 24. Grand Slam, čime bi se izjednačila na vrhu ljestvice svih vremena s Australkom Margaret Court.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • dusansk 12.02.2021.

    Narkomani uzor narkomanka. Sta je cudno ?

  • VOLBEAT 12.02.2021.

    Ti bokca koje butine, može njima orahe lomiti..

  • harthof 12.02.2021.

    samo igraj,boli te k....c

Komentiraj...
Vidi sve komentare