Obavijesti

Sport

Komentari 11

Serena: Trebao je kombinezon biti kraći, ali nisam htjela kaznu

Serena: Trebao je kombinezon biti kraći, ali nisam htjela kaznu
11

Amerikanka je pobijedila dvostruko mlađu Ruskinju Potapovu koja je napravila pet dvostrukih pogrešaka u istom gemu. Serena u Australiji nastupa s kombinezonom u čast pokojne zlatne olimpijke

VIDEO

Jedna od najboljih tenisačica svih vremena Serena Williams (39) plasirala se u osminu finala Australian Opena nakon pobjede nad Ruskinjom Anastasijom Potapovom 7-6(6), 6-2.

- Nisam baš ušla u meč kako sam htjela, ali dobar je osjećaj biti u četvrtom kolu. Treba preživjeti i igrati bolje iz kola u kolo - rekla je Serena.

Potapova je dobro ušla u meč i povela 4-2 pa 5-3, a kod servisa za prvi set servis joj se potpuno raspao. Mlada Ruskinja (19 godina), inače 101. na svijetu, napravila je čak pet dvostrukih pogrešaka u gemu i poklonila Sereni kartu za povratak koju je zgrabila i, nakon tijesnog tie-breaka, u drugom setu lakoćom dovršila posao.

POGLEDAJTE VIDEO: Pet dvostrukih pogrešaka u gemu

Nakon meča osvrnula se na neobičan kombinezon za Melbourne, po uzoru na poznatu atletičarku Florence Griffith Joyner, bivšu svjetsku prvakinju i trostruku olimpijsku pobjednicu u sprinterskim disciplinama.

- Dizajneri su predložili nešto novo, inspirirano Flo-Jo, koja je bila velika zvijezda američke atletike. Ona je imala kombinezon s malo većim izrezom, ali ja to nisam htjela jer ne želim da me opet kazne. Shvatila sam da je najbolje da još malo pokrijem nogu - rekla je Serena.

Australian Open Australian Open Australian Open
Australian Open

Joyner je preminula u 39. godini od gušenja nakon teškoga epileptičnog napadaja. Bilo je to 1998.

- Bila je prekrasna atletičarka. Kako sam odrastala, pratila sam nju i njenu modu koja se stalno mijenjala. Njena odjeća uvijek je bila čudesna. Naravno, morali smo napraviti neke preinake i tako smo došli do ovoga - rekla je Williams.

POGLEDAJTE VIDEO: Serenin intervju

Serena će u četvrtom kolu igrati protiv Arine Sabalenke. Amerikanka napada 24. Grand Slam, čime bi se izjednačila na vrhu ljestvice svih vremena s Australkom Margaret Court.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju