To je to što me zanima!

Serena u suzama, prijateljica joj ima rak gušterače: Ona je bila tu za mene, sad mi trebamo njoj

'Nisam željela ići u bolnicu, a ona mi je rekla da moram. To je bio početak jako loših događanja za mene, ali na kraju je sve prošlo dobro', sjetila se Serena Williams pomoći prijateljice Esther koja sad ima rak gušterače
Vidi originalni članak

Prošle godine su mojoj prijateljici Esther dijagnosticirali rak gušterače, a ona je bila na mojoj strani kad god sam ju trebala. Preteško je, ne znam hoću li moći, govori Serena Williams (40) u videu koji je objavila na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Serena Williams (@serenawilliams)

Spomenuta je fizioterapeutkinja pomagala sestrama Williams kroz karijeru te smo ju mogli vidjeti pokraj terena u mnogo navrata. A kako je sama Serena jednom priznala, mogla je umrijeti 2001. da nije bilo Esther Lee.

LIJEPA SPORTSKA PRIČA Izlazi novi film o životu Serene i Venus Williams, njihovog oca Richarda utjelovio je Will Smith

- Nisam željela ići u bolnicu, a ona mi je rekla da moram. To je bio početak jako loših događanja za mene, ali na kraju je sve prošlo dobro. Na tome sam joj mnogo puta zahvalila jer mi je promijenila život - rekla je svojevremeno Serena. 

Esther će biti počasna natjecateljica na nadolazećem 'LA Cancer Challenge 5K walk-runu' 31. listopada, a trofejna je tenisačica pozvala sve da podrže kako spomenutu utrku, tako i zakladu Hirshberg koja istražuje rak gušterače. 

- Moja obitelj i ja priključili smo se borbi protiv bolesti, a pridružite se i vi kako bi mogli doći do lijeka - zaključila je mlada sestra Williams.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 23.10.2021.

    Ajoij.... rak gušteraće je najopasniji 😔

Komentiraj...
Vidi sve komentare