To je to što me zanima!

Sergej Trifunović na Poljudu: Dres Hajduka imam odavno...

Srpski glumac Sergej Trifunović bio je na Poljudu u društvu Igora Štimca. Mi smo ga zatekli u suvenirnici. Dres Hajduka ipak nije kupio jer, kako kaže, ima ga odavno...
Vidi originalni članak

Poznati srpski glumac Sergej Trifunović navratio je na Poljud kako bi kupio ulaznice za utakmice Hajduka i Barcelone. Trifunović je veliki ljubitelj nogometa, a na Poljud je stigao u društvu Igora Štimca koji ga je proveo Poljudom, pokazao mu teren i trofejnu dvoranu, a kratko su se zadržali i u suvenirnici gdje smo ih i zatekli.

- Ovdje sam privatno - rekao je Trifunović, a na pitanje je li kupio kakav Hajdukov suvenir ili dres, odgovorio je:

- Nisam kupio dres Hajduka jer ga imam odavno, skupljam nogometne dresove i imam ih jako puno. 

Trifunović za sebe kaže i kako voli nogomet, a veliki je navijač beogradskog Partizana, što ga neće spriječiti da u subotu navečer navija za Hajduk. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Princ_Sa_Neretve 22.07.2011.

    Opet novinari gluposti pisu,,Covjek ne navija za Partizan ali mu je drag,pogledajte klip i vidjecete i taj Hajdukov dres sto ga ima.. >>>>>http://www.youtube.com/watch?v=9_FgbNvo-04&feature=player_embedded<<<<< Crvena Institucija !!!

  • Green Hills 21.07.2011.

    Jadan on...sad kada ga napadnu u Srbiji jer je posjetio naš klub...

  • Kocho 21.07.2011.

    Sergej jeste jedan od boljih mladih srpskih glumaca. Mada, često palamudi bez potrebe, ajde ovo i nekako, ali skoro je nosio u Sarajevu i majicu sa likom Divjaka ili kako se već preziva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare