To je to što me zanima!

Sergio Busquets dolazi na Stamford Bridge za 25 mil. £?

Chelsea u svoje redove želi dovesti veznjaka Barcelone Sergija Busquetsa. Za njegove usluge vlasnik kluba Roman Abramovič spreman je platiti 25 milijuna funti
Vidi originalni članak

Vlasnik Chelseaja Roman Abramović želi svjetsku klasu na poziciji zadnjeg veznog i upravo u Sergiju Busquetsu vidi igrača koji bi se odlično uklopio u njegovu momčad. Zbog toga će Barceloni poslati službenu ponudu od 25 milijuna funti za španjolskog reprezentativca, piše Daily Mirror.

Busquets bi Barcelonu napustio tek sljedećeg ljeta, jer u klubu sa Stamford Bridea su svjesni kako španjolski reprezentativac ne bi mogao na proljeće pomoći svojoj novoj momčadi u Ligi prvaka.

Veznjak Barcelone ove je sezone za klub odigrao 12 utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 123

  • Vitalijklicko 22.10.2012.

    De sta ocete busquets je kandiat da osvoji oskara i njegov film Simulirajte sa busquets-om takoder to je jako dobar glumac bolji od brada pita i gorda cloneja

  • fred 22.10.2012.

    jedan od najboljih veznih u europi

  • Nisam Taj 22.10.2012.

    Odmah cu reci da ce se to dogodit nikad !!! On je jedan iz kostura ekipe Barcelone i sigurno ga ona nece prodat,posebice za samo 25 miliona funti chelseau. Ako neki igraci kostaju po 40 miliona,a alonso bio placen 30 prije nekoliko godina onda Sergio vrijedi najmanje 50 jer se radi o najboljem defanzivnom veznom svijeta i jednom od ponajboljih na toj poziciji ikad. Barcelona nema potrebe prodavat najbolje igrace jer posluje izvrsno i samo u zadnje 2 g. je smanjila svoj dug za 130 miliona eura i nakon placenih dugovanja jos je u plusu za proslu sezonu od 45 miliona eura,pa koji bi razlog bio prodaje igraca o kojem ovisi njena igra !? On je taj koji daje sigurnost veznom redu svojom racionalnoscu i smirenoscu,a njegova tehnika je na visini najboljih napadaca svijeta. Osim toga polivalentan je igrac kakvih je malo i upravo onakav kakav Barceloni treba.Radi njega je prodan Yaya za 30 i nesto miliona eura,a broj njegovih utakmica govori da je nezamjenjiv u Barceloni. Mislim da je ovo malo podcjenjivanje ovog igraca sa ovom smijesnom cifrom,posebice ako uzmemo koliko je abramovic dao za hazarda i oscara. Ja ovo vidim kao bezvezno trosenje papira jer Barcelona ne prodaje igrace,a posebno nece Busqetsa budite uvjereni u to !

Komentiraj...
Vidi sve komentare