To je to što me zanima!

Serie A: Uvjerljivi Juventus i Napoli zasjeli na vrh ljestvice

Juventusu je vodstvo donio Angel Di Maria u 26. minuti. Pred kraj prvog dijela Srbin Dušan Vlahović je povećao prednost "Stare dame" na 2-0 iz penala u 43., a u 51. postavio konačnih 3-0
Vidi originalni članak

Nogometaši Juventusa i Napolija ostvarili su uvjerljive pobjede na startu nove sezone talijanskog prvenstva, svladavši Sassuolo u Torinu sa 3-0, odnosno Veronu u gostima s čak 5-2.

Juventusu je vodstvo donio Angel Di Maria u 26. minuti. Pred kraj prvog dijela Srbin Dušan Vlahović je povećao prednost "Stare dame" na 2-0 iz kaznenog udarca (43), a isti je igrač u 51. minuti postavio konačnih 3-0.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kod Sassuola hrvatski reprezentativac Martin Erlić nije ulazio u igru.

Napoli je u Veroni postigao čak pet pogodaka, a svi su strijelci bili različiti. Lasagna je domaćinima donio prednost u 29. minuti. Kvaratškelia je u 37. minuti izjednačio, da bi Osimhen u sučevom dodatku (45+3) Napoliju donio prednost na poluvremenu.

Drugi dio je počeo pogotkom Henryja za 2-2, a onda je uslijedio Napolijev niz: Zielinski je pogodio za 3-2 u 55. minuti, Lobotka je deset minuta poslije bio strijelac za 4-2, a konačan rezultat postavio je Politano u 79. minuti.

Nogometaši Atletica uvjerljivom su 3-0 pobjedom na gostovanju kod Getafea u madridskom predgrađu, započeli novu sezonu u španjolskom prvenstvu.

Povratnik u momčad Diega Simeonea, španjolski reprezentativac Alvaro Morata postigao je prva dva pogotka, u 15. i 59. minuti, a konačnih 3-0 postavio je Antoine Griezmann u 75. minuti.

Jan Oblak je sačuvao mrežu gostiju, ali nije bilo udarca koji je morao obraniti. Ivo Grbić je ostao na klupi za pričuve. 

Nogometaši Athletica i Mallorce odigrali su u Bilbau utakmicu bez pogodaka. Domaća momčad je bila nadmoćna, ali je raspoloženi gostujući vratar Predrag Rajković zaustavio sve pokušaje Baska.

U posljednjoj utakmici prvog kola španjolske LaLige Betis je pred svojim navijačima svladao Elche sa 3-0 i tako se pridružio na vrhu ljestvice Atletico Madridu i Villarrealu. 

Borja Iglesias je u 28. minuti postigao vodeći pogodak za Betis, da bi povratnika u prvoligaško društvo još dvaput matirao Juanmi. Prvo je pogodio u 39. minuti, a konačnih 3-0 postavio je u 60. minuti. Valja napomenuti da je Elche od 16. minute igrao s igračem manje, jer je zbog opasnog starta isključen Donald.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • NIKE 16.08.2022.

    Vlahovićeva sezona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare