Obavijesti

Sport

Komentari 1

Serie A: Uvjerljivi Juventus i Napoli zasjeli na vrh ljestvice

Serie A: Uvjerljivi Juventus i Napoli zasjeli na vrh ljestvice

Juventusu je vodstvo donio Angel Di Maria u 26. minuti. Pred kraj prvog dijela Srbin Dušan Vlahović je povećao prednost "Stare dame" na 2-0 iz penala u 43., a u 51. postavio konačnih 3-0

VIDEO

Nogometaši Juventusa i Napolija ostvarili su uvjerljive pobjede na startu nove sezone talijanskog prvenstva, svladavši Sassuolo u Torinu sa 3-0, odnosno Veronu u gostima s čak 5-2.

Juventusu je vodstvo donio Angel Di Maria u 26. minuti. Pred kraj prvog dijela Srbin Dušan Vlahović je povećao prednost "Stare dame" na 2-0 iz kaznenog udarca (43), a isti je igrač u 51. minuti postavio konačnih 3-0.

Pokretanje videa...

Juventus slavi trofej kupa 00:47

Kod Sassuola hrvatski reprezentativac Martin Erlić nije ulazio u igru.

Napoli je u Veroni postigao čak pet pogodaka, a svi su strijelci bili različiti. Lasagna je domaćinima donio prednost u 29. minuti. Kvaratškelia je u 37. minuti izjednačio, da bi Osimhen u sučevom dodatku (45+3) Napoliju donio prednost na poluvremenu.

Drugi dio je počeo pogotkom Henryja za 2-2, a onda je uslijedio Napolijev niz: Zielinski je pogodio za 3-2 u 55. minuti, Lobotka je deset minuta poslije bio strijelac za 4-2, a konačan rezultat postavio je Politano u 79. minuti.

Nogometaši Atletica uvjerljivom su 3-0 pobjedom na gostovanju kod Getafea u madridskom predgrađu, započeli novu sezonu u španjolskom prvenstvu.

Povratnik u momčad Diega Simeonea, španjolski reprezentativac Alvaro Morata postigao je prva dva pogotka, u 15. i 59. minuti, a konačnih 3-0 postavio je Antoine Griezmann u 75. minuti.

LaLiga - Getafe v Atletico Madrid

Jan Oblak je sačuvao mrežu gostiju, ali nije bilo udarca koji je morao obraniti. Ivo Grbić je ostao na klupi za pričuve. 

Nogometaši Athletica i Mallorce odigrali su u Bilbau utakmicu bez pogodaka. Domaća momčad je bila nadmoćna, ali je raspoloženi gostujući vratar Predrag Rajković zaustavio sve pokušaje Baska.

U posljednjoj utakmici prvog kola španjolske LaLige Betis je pred svojim navijačima svladao Elche sa 3-0 i tako se pridružio na vrhu ljestvice Atletico Madridu i Villarrealu. 

Borja Iglesias je u 28. minuti postigao vodeći pogodak za Betis, da bi povratnika u prvoligaško društvo još dvaput matirao Juanmi. Prvo je pogodio u 39. minuti, a konačnih 3-0 postavio je u 60. minuti. Valja napomenuti da je Elche od 16. minute igrao s igračem manje, jer je zbog opasnog starta isključen Donald.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe