To je to što me zanima!

Sesar više nije trener košarkaša Gorice, otišao nakon 6 godina

Nemamo dovoljno riječi zahvale Josipu na svemu šta je učinio za naš klub. Pod njegovim vodstvom ostvareni su najveći uspjesi Gorice, rekao je sportski direktor Gorice Ljubo Prgomet
Vidi originalni članak

Josip Sesar (43) i košarkaški klub Gorica razišli su se nakon šest godina suradnje. Sesar je s dužnosti trenera otišao iz osobnih razloga.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pod vodstvom trenera Sesara KK Gorica ostvarila je značajne uspjehe u hrvatskom prvenstvu, a kao iskorak košarkaši Gorice nastupali su uspješno i u međunarodnim natjecanjima regionalne ABA 2 lige te Alpe Adria Cupu ove sezone. Sesar se momčadi Gorice pridružio 2015. godine.

Posljednjih šest godina vodio je velikogoričku košarkašku momčad kao glavni trener te je zajedno s klubom ostvario najveće uspjehe u klupskoj povijesti.

- Na osobni zahtjev trenera Sesara, ponukan osobnim obiteljskim razlozima, došlo je do sporazumnog prekida dugogodišnje suradnje između kluba i trenera Sesara. Nemamo dovoljno riječi zahvale Josipu na svemu šta je učinio za naš klub. Pod njegovim vodstvom ostvareni su najveći uspjesi Gorice. Iskreno se nadamo nekom ponovnom susretu u bliskoj budućnosti -  izjavio je sportski direktor Gorice Ljubo Prgomet.

Momčad Gorice privremeno će, do nove odluke vodstva kluba, voditi Bože Radoš i Mladen Starčević.

S omjerom 5-4 Gorica se trenutačno nalazi na petom mjestu ljestvice domaće Premijer lige.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare