To je to što me zanima!

Šesti poraz u sedam utakmica: Medveščak izgubio od Dinama

Hokejaši Medveščaka izgubili su od Dinama iz Rige u Ledenoj dvorani Doma sportova 3-0. Kriza drma 'medvjede', šesti je ovo poraz u zadnjih sedam utakmica
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka nastavili su niz loših rezultata u KHL-u. 'Medvjedi' su u Domu sportova izgubili od Dinama Rige 0-3 (0-0, 0-1, 0-2).

Strijelci za Dinamo su bili Tim Sestito (34:41), Mikelis Redlihs (40:46) i Edgars Kulda (44:34).

Ovim porazom Medveščak je sve dalje od plasmana u doigravanje, a doživjeli su šesti poraz u zadnjih sedam utakmica. Velika kriza drma 'medvjede', koji su danas proslavili 54. rođendan. Nakon utakmice tamburaši su izašli na led te odsvirali i otpjevali "Sretan rođendan" Medveščaku.

- Sad nam je svaka utakmica bitna. Šteta je jer je važno pogotovo doma pobjeđivati. Nije baš lako kad doma ispustite bodove. Jako smo slabo ušli u utakmicu, a u nastavku smo se popravili i imali puno prilika za vratiti se i pobijediti, ali jednostavno nije bila naša večer. U hokeju sam stvaraš sreću, a mi eto na svoj rođendan nismo uspjeli - rekao je trener Medveščaka Gordie Dwyer.

Razočaran je bio i Nathan Perkovich.

- Šteta je što slavlje nije bilo potpuno. Nismo sretni zbog poraza, pogotovo sada jer se borimo za doigravanje.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • felipe 23.12.2015.

    Ajde...kak bi i igrali bolje kad ne dobivaju plaću....ugasit to i vratit se u EBEL..to je plafon..

  • Šmeker 23.12.2015.

    Ovi medvjedi samo gube.

  • franz beckenbauer 22.12.2015.

    a da vi ugasite tu sramotu? nikome vise to nije interesantno. prve 2 sezone senzacija a sad jedva da i pola dvorane napune.

Komentiraj...
Vidi sve komentare