To je to što me zanima!

Ševčenko je rekao zbogom nogometu, baca se u politiku

Zvijezda Milana, Chelsea, Dinamo Kijeva i ukrajinske reprezentacije Andrij Ševčenko odlučio se oprostiti od nogometa. Sada se okreče karijeri u politici
Vidi originalni članak

U intervjuu za službenu stranicu kluba Dinamo Kijev bivši igrač Milana i Chelsea, te posljednjih tri sezone i Kijeva, Andrij Ševčenko, najavio je kako zavrašav nogometnu karijeru.

Ševčenkov  je 'zbogom' nogometu definitivan. Naime, 35-godišnji igrač, najavio je kako će posve odmaknuti ot og svijeta te ne planira nikakvu trenersku karijeru ili menadžersku ulogu u kakvom klubu. On se nakon nogometa okreće politici.

Ugovor s Dinamo iz Kijeva igraču istječe tek idučeg ljeta no Ševčenko je već ove godine odlučio ostaviti kopačke i posvetiti se politici. Nakon što je predvodio ukrajinsku reprezentaciju na netom završenom Euru Ševčenko je odlučio kako je njegovoj nogometnoj karijeri s time došao kraj.

Osvajač Zlatne lopte odlučio se tako definitivno povući iz svijeta nogometa u kojem je nanizao desetke trofeja, naslova i priznanja.


Idi na 24sata

Komentari 15

  • sheva_1 30.07.2012.

    pratim shevchenka od kad je poceo karijeru u milana,njegov sam najveci fan i iskreno sijet nogometa je izgubio najvecu legendu i pravog covjeka na nogometnim terenima. grande sheva neka ti je sa srecom :-(

  • CristianoRonaldo 29.07.2012.

    Ode još jedna legenda nogometa. Šteta !

  • vedii888 28.07.2012.

    Bio je najbolji u Milanu.U utakmici lige prvaka protiv Fenerbaćea je dao četri gola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare