To je to što me zanima!

Sevilla je pobjedom u derbiju bacila Betis na korak do 2. lige

Trenutak koji je okrenuo smjer utakmice bio je kad je sudac Carlos Velasco nakon prekršaja Juana Carlosa dosudio penal za Sevillu, ali i isključio domaćeg stopera
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici današnjeg programa Primere Sevilla je svladala Real Betis u gostima 2-0. Trener Emery odlučio je odmoriti Ivana Rakitića, pa je hrvatskog reprezentativca u igru uveo posljednjih petnaest minuta.

Trenutak koji je okrenuo smjer utakmice dogodio se u 30. minuti kada je sudac Carlos Velasco nakon prekršaja Juana Carlosa dosudio penal za goste, ali i isključio domaćeg stopera. 

Siguran s bijele točke bio je Kevin Gameiro. Isti igrač pogodio je i za 2-0 u 82. minuti utakmice. Ovom pobjedom Sevilla je svog 'sugrađanina' gurnula na korak do ispadanja u drugu ligu. 

Betis je uvjerljiv na začelju s osvojena 22 boda.

Sevilla je zadržala petu poziciju, te sada zaostaje tri boda za četvrtoplasiranim Athletic Bilbaom koji svoju utakmicu 33. kola igra u ponedjeljak protiv Malage. Četvrta pozicija za koju se bore Sevilla i Bilbao posljednja je koja vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • strmi007 13.04.2014.

    Dinamooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

  • samo pošteno_1 13.04.2014.

    Ogroman uspjeh bi bio za Sevillu kada bi se domogli četvrtog mjesta i kvalifikacija za ligu prvaka.

  • jakonj 13.04.2014.

    Betis je od svih klubova po meni gubitnik sezone,gradske derbije su izgubili,u europa ligi su propustili nemoguću priliku i također poraženi kod kuće protiv tog istog rivala i ispali pred svojim navijačima..šteta za jedan takav klub da je sad nadomak 2 lige..

Komentiraj...
Vidi sve komentare