To je to što me zanima!

Sevilla na mjesto I. Rakitića dovodi Marcela Brozovića?

Španjolci navoda kako bi Brozović mogao preći uz odštetu od 6 milijuna eura te 'pokrpati rupu' nastalu odlaskom Rakitića u Barcelonu te povratka M'Bije u QPR...
Vidi originalni članak

Odlazak Ivana Rakitića u Barcelonu navijačima i stručnom stožeru, teško je pao, no vodstvo Seville već traži njegovog nasljednika, a ako je vjerovati španjoskim medijima pronašlo ga je u još jednom Hrvatu. 

Kako piše Estadio Deportivo Sevilla je započela pregovore oko dovođenja Marcela Brozovića koji bi trebao biti zamjena za dojučerašnjeg kapetana Ivana Rakitića. 

Sportski direktor andaluzijskog kluba, Monchi, navodno je na putu za Zagreb gdje će s vodstvom Dinama i igračem menadžerom, Miroslavom Bičanićem, razgovarati oko uvjeta transfera 21-godišnjeg hrvatskog veznjaka. 

Španjolski list navodi kako bi Brozović mogao preći uz odštetu od šest milijuna eura te 'pokrpati rupu' nastalu odlaskom Rakitića u Barcelonu te povratka Kamerunca Stephana M'Bije u engleski QPR

- Potpuno sam siguran kako Marcelo može zamijeniti Rakitića. I u Sevilli i u reprezentaciji - rekao je Bičanić. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • user_60100 22.06.2014.

    skoco1 ne brini to pricaju samo telci koji misle da decko ne zna i da se sve vrti oko mamica.dosadili su vise i bogu i vragu,njih ne zanima nogomet nego sirenje laznih informacija(tetkice)

  • strmi007 21.06.2014.

    dobar potez

  • Goran Vlaović 21.06.2014.

    Ukoliko dođe do ovog transfera mislim da će Brozović zamjeniti nedostatak Rakitića u Sevilli

Komentiraj...
Vidi sve komentare