To je to što me zanima!

Shala junior svim srcem uz 'modre’, tata Kujtim likuje

Andis Shala je zvijezda na Otoku. Igra za Dundee, zabio je gol Blackburnu. Obožava Dinamo, koji je gledao jedino u vrijeme dok je njegov tata igrao
Vidi originalni članak

Odličan je, ima preciznu ljevicu, visok je 192 cm i ima 20 godina, priča Kujtim Shala, ljubimac Dinamovih navijača s kraja osamdesetih o sinu Andisu, koji je na dobrom putu da postane zvijezda na Otoku. Ima njemačku putovnicu, igra u škotskom Dundee Unitedu i zabio je gol Blackburnu u prijateljskom susretu. Bio je najbolji igrač.
- Dao je intervjue BBC-u i još nekim televizijama, već ga gledaju skauti engleskih prvoligaša. Ne sanja on o Manchesteru, ali uskoro bi mogao zaigrati u nekom engleskom prvoligašu.
Hrvatski je zaboravio, engleski priča odlično. Shala je htio da zaigra za Hrvatsku, ali iako Kujtim ima našu putovnicu, Andis je ne može dobiti. Ali voli Dinamo.
- Ugradio sam mu ljubav prema 'modrima’, obožava taj klub. Iako ih je uživo gledao samo jedanput, još dok sam ja igrao. Ali bude li mogao, sigurno će za Dinamo navijati protiv Heartsa, doći će u Edinburgh. Volio bi on i igrati u Dinamu, ali, ipak, Engleska zove - kaže legendarni Kujtim.
Sve i da njegov sin dobije hrvatsku putovnicu, pitanje je bi li itko uopće obratio pozornost.
- Ladiću nije  zanimljiv pa ću zvati Kužea da igra za Albaniju - govori Kujtim Shala i dodaje:
- Nisam uzeo putovnicu ni Albanije ni Kosova. Ja sam  Hrvat!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • JAX 10.08.2009.

    clanak je o shali jr a komentira se o sharbinijima

  • mlatimudan 10.08.2009.

    Slavonac ne vriđam nego mislim realno šta svake godine dolazite vamo doli kad vamo doli sve propada!?Dolazim često u slavoniju i ima sam tako nemoralnih ponuda od ljudi šta bi gori minjali sve za 500 kvadrata uz more,a i šenica i ostalo šta van se plaća plaća van se od onoga šta mi zaradimo priko lita(vidiš da se čeka kraj sezone da se zna na čemu je država)Nemoj se uvridit jer te ne želim vriđat nego mislim realno!!!!!!!!Dalmacija !!!!!!

  • mlatimudan 10.08.2009.

    Ma neman ništa protiv stranaca ali daj mamiću pusti našu dicu da igraju to šta dovodite i šta ste doveli to su sve igrači od ku..a(isto se odnosi na hajduk)!!!!Siguran san da ima dice tj osamnestogodišnjaka u hrvatskoj koji igraju balun bolje od tih šta vi dovodite(ako ne bolje onda bar isto)!!!Vi šta dovodite takve igrače upitna morala i upitnih igračkih sposobnosti ste glavni krivci šta nam je liga tu di je!!Pristanite gledat vlastitu dobit vrime je da nešto napravite za klubove koji su vama dali sve šta imate!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare